המתכון גבינת Pimento & בייקון Crostini יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 115 גרם חלבון 166 גרם של שומן, וסך הכל 2857 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, באגט, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: בייקון ופימנטו מקרוני וגבינה, גביעי פימנטו בייקון, ו בייקון והמבורגרים גבינת פימנטו.
הוראות
1
במיקסר מצויד במשוט, לשלב את גבינות צ ' דר לבן וכתום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®
מלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את פצעונים קצוצים, מיונז, פלפל שחור ואבקת שום; להתמזג במהירות נמוכה. מתבלים את גבינת הפימנטו עם פלפל חריף לפי הטעם. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
גבינת פימנטו
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
3
מחממים התנור ל 400
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מורחים את גבינת pimento על טוסטים, העליון עם בייקון ואופים עד הגבינה נמסה משחימים, על 2 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti קיאנטי מילואים Poggio Reale. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.