קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

פיסות פרלין של ניו אורלינס

פיסות פרלין של ניו אורלינס
ניו אורלינס חתיכות פרליין נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 155 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, חתיכות פקאן, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בראוניס פרליין ניו אורלינס, עוגת שוקולד כפול ניו אורלינס, ו בראוניס פרליין עם ציפוי פרלין.

הוראות

1
חמאה 9 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
לנפות סוכר מגורען דרך מסננת לתוך קערה כדי להסיר כל גושים או גבישים גדולים, ואז לשפשף סוכר חום דרך מסננת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים סוכרים לתוך 2 1/2 - ל 3-ליטר סיר כבד, להיזהר לא לקבל סוכר בצד של פאן.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים שמנת, חמאה, ו 1/4 כפית מלח ומבשלים על אש נמוכה מאוד, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ ושטיפת כל גבישי סוכר בצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים, עד סוכר מומס( לא נותנים ומבשלים), 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מהדק על מדחום ממתקים, ואז להרתיח סירופ על חום גבוה בינוני, ללא הפרעה, עד שהוא רושם 113° וכפית סירופ ירד לתוך קערה קטנה של מים קרים מחזיקה כדור רך מאוד כאשר נלחץ בין האצבעות, 3 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
הסר מחבת מחום, משאיר מדחום במקום, וקריר, ללא הפרעה, עד הסירופ רושם 104°, 1 עד 3 דקות. מערבבים סירופ עם כף עץ נקייה ומיובשת עד מעובה ושמנת, 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן מיד מערבבים פקאן. עובד מהר מאוד (סירופ מתקשה במהירות), לשפוך לתוך תבנית אפייה, גירוד הצדדים של סיר עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
בואו תערובת להקשיח בטמפרטורת החדר, על 45 דקות.
8
חותכים ונשברים לחתיכות.