קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פיסטוק פבלובס עם קרם לימון וגרגרים

פיסטוק פבלובס עם קרם לימון וגרגרים
פיסטוק פבלובס עם לימון וגרגרים נטול גלוטן,, חלב חינם, צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, פטל, קורטוב מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו פבלובות לימון עם פירות יער, פבלובות בודדות עם קצפת לימון, ו סוכר חינם ברי & לימון קרד Pavlovas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין מרנג, לכסות 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. צייר 4 (4 אינץ') מעגלים על כל פיסת נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים קרם של טרטר ו 4 חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחלקים את התערובת לבן ביצה באופן שווה בין 8 מעגלים נמשכים על גיליונות אפייה. צורה מרנג לקנים עם צדדים 1 אינץ באמצעות החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מפזרים באופן שווה אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
אופים ב 250 במשך 1 שעה, מסתובב גיליונות אפייה לאחר 30 דקות. כבה את התנור, וקני מרנג קרים בתנור סגור במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהתנור, בזהירות להסיר קיני מרנג מנייר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
כדי להכין לימון curd, לשלב ביצים שלמות 1 ביצה לבן בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מחממים 1/2 כוס סוכר מגורען, קליפה, מיץ, עמילן תפוחי אדמה, ומלח על חום בינוני גבוה בסיר קטן, כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה. בהדרגה להוסיף תערובת מיץ חם לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת מיץ למחבת. מבשלים מעל חום בינוני במשך 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן. כף מקופלת לתוך קערה; מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מסדרים על 1/4 כוס פטל בכל קן מרנג; למעלה עם כ 2 כפות לימון curd.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
11
מפזרים את הקנים באופן שווה עם אבקת סוכר, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
12
מגישים באופן מיידי.