פיסטוק פבלובס עם קרם לימון וגרגרים
פיסטוק פבלובס עם לימון וגרגרים נטול גלוטן,, חלב חינם, צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, פטל, קורטוב מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו פבלובות לימון עם פירות יער, פבלובות בודדות עם קצפת לימון, ו סוכר חינם ברי & לימון קרד Pavlovas (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מרנג, לכסות 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. צייר 4 (4 אינץ') מעגלים על כל פיסת נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
מניחים קרם של טרטר ו 4 חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מחלקים את התערובת לבן ביצה באופן שווה בין 8 מעגלים נמשכים על גיליונות אפייה. צורה מרנג לקנים עם צדדים 1 אינץ באמצעות החלק האחורי של כף.
מפזרים באופן שווה אגוזים.
אופים ב 250 במשך 1 שעה, מסתובב גיליונות אפייה לאחר 30 דקות. כבה את התנור, וקני מרנג קרים בתנור סגור במשך 2 שעות.
הסר מהתנור, בזהירות להסיר קיני מרנג מנייר.
כדי להכין לימון curd, לשלב ביצים שלמות 1 ביצה לבן בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף.
מחממים 1/2 כוס סוכר מגורען, קליפה, מיץ, עמילן תפוחי אדמה, ומלח על חום בינוני גבוה בסיר קטן, כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה. בהדרגה להוסיף תערובת מיץ חם לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת מיץ למחבת. מבשלים מעל חום בינוני במשך 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן. כף מקופלת לתוך קערה; מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה.
מסדרים על 1/4 כוס פטל בכל קן מרנג; למעלה עם כ 2 כפות לימון curd.
מפזרים את הקנים באופן שווה עם אבקת סוכר, אם תרצה בכך.