קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

פיצה איטלקית עם נקניק הודו

פיצה איטלקית עם נקניק הודו
פיצה נקניק הודו איטלקית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 645 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך עגבניות, פטריות, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו נקניק הודו איטלקי, פפרוני, פטריות, זית, ופיצה חלפיניו, נקניק הודו איטלקי, ו פיצת לחם איטלקית עם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמרים ומים בקערה גדולה; מניחים במקום חם במשך כחמש דקות.מנפים קמח, מלח וסוכר לתוך השמרים.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים היטב, ואז מוסיפים שמן זית ויוצרים כדור רך.ללוש על משטח משוריין עד רך וגמיש (כחמש דקות).צורה לכדור ולמקם בקערה משומנת קלות.מכסים במגבת נקייה ומניחים במקום חם במשך כשעה.אגרוף למטה בצק ולעצב מחדש לכדור. לכסות ולתת לשבת עוד 20 דקות, או עד שהוא עולה שוב.מחממים תנור ל 375 מעלות.לעצב את הבצק לצורה עגולה שטוחה ולמתוח על מחבת פיצה או זריקת יד ומניחים על משטח מקומח.לחץ על קצות האצבעות לתוך פני הבצק עד שמשטח שלם הוא גומות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מברשת שמן זית על פני כל פני בצק פיצה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
שלב עגבניות, בזיליקום, 1 כפית מלח, שום ואבקת בצל, ושום יחד.לחלק ולהתפשט באופן שווה על פני dough.In שכבות להוסיף נקניק, בצל, פטריות, גבינות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מפזרים קרום עם שמאל מעל גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
אופים בתנור במשך 25 דקות או עד הקרום הוא זהב וגבינה הוא דביק.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 5 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.