פיצה נקניק הודו איטלקית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 645 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך עגבניות, פטריות, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו נקניק הודו איטלקי, פפרוני, פטריות, זית, ופיצה חלפיניו, נקניק הודו איטלקי, ו פיצת לחם איטלקית עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שמרים ומים בקערה גדולה; מניחים במקום חם במשך כחמש דקות.מנפים קמח, מלח וסוכר לתוך השמרים.
מערבבים היטב, ואז מוסיפים שמן זית ויוצרים כדור רך.ללוש על משטח משוריין עד רך וגמיש (כחמש דקות).צורה לכדור ולמקם בקערה משומנת קלות.מכסים במגבת נקייה ומניחים במקום חם במשך כשעה.אגרוף למטה בצק ולעצב מחדש לכדור. לכסות ולתת לשבת עוד 20 דקות, או עד שהוא עולה שוב.מחממים תנור ל 375 מעלות.לעצב את הבצק לצורה עגולה שטוחה ולמתוח על מחבת פיצה או זריקת יד ומניחים על משטח מקומח.לחץ על קצות האצבעות לתוך פני הבצק עד שמשטח שלם הוא גומות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.