קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

פיצה איטלקית עם נקניק הודו

פיצה איטלקית עם נקניק הודו
פיצה נקניק הודו איטלקית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 645 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך עגבניות, פטריות, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו נקניק הודו איטלקי, פפרוני, פטריות, זית, ופיצה חלפיניו, נקניק הודו איטלקי, ו פיצת לחם איטלקית עם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמרים ומים בקערה גדולה; מניחים במקום חם במשך כחמש דקות.מנפים קמח, מלח וסוכר לתוך השמרים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים היטב, ואז מוסיפים שמן זית ויוצרים כדור רך.ללוש על משטח משוריין עד רך וגמיש (כחמש דקות).צורה לכדור ולמקם בקערה משומנת קלות.מכסים במגבת נקייה ומניחים במקום חם במשך כשעה.אגרוף למטה בצק ולעצב מחדש לכדור. לכסות ולתת לשבת עוד 20 דקות, או עד שהוא עולה שוב.מחממים תנור ל 375 מעלות.לעצב את הבצק לצורה עגולה שטוחה ולמתוח על מחבת פיצה או זריקת יד ומניחים על משטח מקומח.לחץ על קצות האצבעות לתוך פני הבצק עד שמשטח שלם הוא גומות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מברשת שמן זית על פני כל פני בצק פיצה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
שלב עגבניות, בזיליקום, 1 כפית מלח, שום ואבקת בצל, ושום יחד.לחלק ולהתפשט באופן שווה על פני dough.In שכבות להוסיף נקניק, בצל, פטריות, גבינות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מפזרים קרום עם שמאל מעל גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
אופים בתנור במשך 25 דקות או עד הקרום הוא זהב וגבינה הוא דביק.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 5 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקולבי-monterey גבינת ג'ק, מגוררקולבי-monterey גבינת ג'ק, מגורר12 כפיות אבקת שוםקורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן0עלה בזיליקום טרי, קרועעלה בזיליקום טרי, קרוע1שן שום, כתוש טחוןשן שום, כתוש טחון1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק הודו איטלקינקניק הודו איטלקי1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1אוראו ממולאים כפוליםכָּתֵףכָּתֵף591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן, מגוררתגבינת פרמזן, מגוררת1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מוצרלה, גרוסהגבינת מוצרלה, גרוסה1אוראו ממולאים כפוליםסוכר (אופציונלי)סוכר (אופציונלי)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (105-115F)מים חמים (105-115F)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לבןקמח לבן10largesפטריות לבנות, פרוסותפטריות לבנות, פרוסות411דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות שלמות, מרוסקותעגבניות שלמות, מרוסקות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.