פיצה אריזונה
Pizzan אריזונה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 811 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם רכשת סלסה צ'יפוטלה, בצק פיצה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הגבינה פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פיזאן אריזונה, אריזונה עוף, ו צ'ילי עוף אריזונה (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°.
מפזרים קמח תירס על תבנית אפייה. פרוס בצק על גבי גיליון, ויוצר מלבן 10x15 אינץ'.
מערבבים סלסה, שמן, ואבקת צ ' ילי בקערה קטנה. לזרוק גבינה וכוסברה בקערה בינונית. תערובת סלסה כפית על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
אופים פיצה עד הקרום הוא חום זהוב גבינה נמסה מבעבע, על 15 דקות.