קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

פיצה אריזונה

פיצה אריזונה
Pizzan אריזונה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 811 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם רכשת סלסה צ'יפוטלה, בצק פיצה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הגבינה פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פיזאן אריזונה, אריזונה עוף, ו צ'ילי עוף אריזונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים קמח תירס על תבנית אפייה. פרוס בצק על גבי גיליון, ויוצר מלבן 10x15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מערבבים סלסה, שמן, ואבקת צ ' ילי בקערה קטנה. לזרוק גבינה וכוסברה בקערה בינונית. תערובת סלסה כפית על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מפזרים תערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
5
אופים פיצה עד הקרום הוא חום זהוב גבינה נמסה מבעבע, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים לריבועים ומגישים.