פיצה בטטה עם בצל ורוזמרין
פיצה בטטה עם בצל ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 790 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, בצק פיצה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פיצה בטטה עם בצל ורוזמרין, פיצה כרוב בטטה עם רוזמרין ובצל אדום, ו פיצה קלה עם תפוחי אדמה, בצל ורוזמרין (טבעוני).
הוראות
מסדרים מדפי תנור בשליש התחתון והעליון של התנור.
מחממים את התנור ל-475 אף.
מחממים 4 כפות שמן במחבת גדולה, לא דביקה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף ורך.
מרדדים את הבצק על משטח משוריין היטב לעשות שני 8-x 16 אינץ 'מלבנים או שני סיבובים 12 אינץ' ולהעביר לשני ungreased אפייה גיליונות (או שתי מחבתות פיצה 12 אינץ').
מניחים את הבצק עם פרוסות הבטטה, חופפים אותם מעט ויוצרים שלוש שורות (או בתבנית מעגלית אם מכינים פיצות עגולות). למעלה פרוסות תפוחי אדמה עם בצל ורוזמרין.
לטפטף את הפיצה עם שמן הזית הנותר ולהתבשל היטב עם מלח ופלפל טחון טרי.
אופים פיצות 15 עד 18 דקות, או עד הקצוות של הפשטידות הם פריכים ושחומים קלות ואת תפוחי האדמה המתוקים רכים. למעלה עם פרמזן ולחזור לתנור 1 עד 2 דקות, עד גבינה נמסה.