קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פיצה בטטה עם בצל ורוזמרין

פיצה בטטה עם בצל ורוזמרין
פיצה בטטה עם בצל ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 790 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, בצק פיצה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פיצה בטטה עם בצל ורוזמרין, פיצה כרוב בטטה עם רוזמרין ובצל אדום, ו פיצה קלה עם תפוחי אדמה, בצל ורוזמרין (טבעוני).

הוראות

1
מסדרים מדפי תנור בשליש התחתון והעליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים את התנור ל-475 אף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מחממים 4 כפות שמן במחבת גדולה, לא דביקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף ורך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מרדדים את הבצק על משטח משוריין היטב לעשות שני 8-x 16 אינץ 'מלבנים או שני סיבובים 12 אינץ' ולהעביר לשני ungreased אפייה גיליונות (או שתי מחבתות פיצה 12 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מניחים את הבצק עם פרוסות הבטטה, חופפים אותם מעט ויוצרים שלוש שורות (או בתבנית מעגלית אם מכינים פיצות עגולות). למעלה פרוסות תפוחי אדמה עם בצל ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
רוזמריןרוזמרין
בצלבצל
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצקבצק
7
לטפטף את הפיצה עם שמן הזית הנותר ולהתבשל היטב עם מלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
8
אופים פיצות 15 עד 18 דקות, או עד הקצוות של הפשטידות הם פריכים ושחומים קלות ואת תפוחי האדמה המתוקים רכים. למעלה עם פרמזן ולחזור לתנור 1 עד 2 דקות, עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור