קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

פיצה בסגנון ניו יורק עם קמחי, סופרסטה ופטריות מייטאקה

פיצה בסגנון ניו יורק עם קמחי, סופרסטה ופטריות מייטאקה
פיצה בסגנון ניו יורק עם קמחי, סופרסטה, ופטריות מייטאקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. 47 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך קמחי, גבינת מוצרלה מלאה שומן, סופרסטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. מתכונים דומים: פיצה בסגנון ניו יורק, פיצה בסגנון ניו יורק, ו רוטב פיצה בסגנון ניו יורק.

הוראות

1
לפחות 45 דקות לפני האפייה, מניחים אבן אפייה או פלדה על מתלה תנור הממוקם במיקום העליון ומחממים תנור ל 550 ° F. זורקים פטריות בקערה בינונית עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
הפעל כדור בצק יחיד החוצה על משטח קמח קל. בעדינות ללחוץ את הבצק לתוך מעגל 8 אינץ מחוספס, משאיר 1 אינץ ' חיצוני גבוה יותר מכל השאר. בעדינות למתוח את הבצק על ידי עטיפת פרקי אצבעות לתוך מעגל 12 עד 14 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
3
מעבירים לפיצה.
4
מורחים כ 2/3 כוס רוטב באופן שווה על פני השטח של הקרום, משאיר 1/2 עד 1-inch הגבול לאורך קצה. באופן שווה להפיץ 1/3 של מוצרלה על רוטב. למעלה עם 1/3 של קמחי, 1/3 של סופרסטה, 1/3 של פטריות, 1/3 של בצל ירוק, ו 1/3 של זנגביל מגורד. פיצה שקופית על אבן או פלדה ואופים עד גבינה מותכת, coppa החלה פריך, ואת הבטן התחתונה קרום הוא חום אחיד, 6 עד 12 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קמחיקמחי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
CapicolaCapicola
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
הסר מהתנור עם קליפת פיצה מתכת, מפזרים 1 אונקיה פרמזן, העברה ללוח חיתוך, פרוסה, ומגישים. חזור על שלבים 3 ו-4 עם שאר החומרים להכנת 2 פיצות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

קוריאני עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.