פיצה דיפ-דיש
פיצה דיפ-דיש עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, נקניק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. מתכונים דומים: פיצה חמה בצלחת עמוקה, פיצה פאי צלחת עמוקה, ו פיצה צלחת עמוקה.
הוראות
ממיסים מלח וסוכר ב 1 1/2 כוסות מים חמים כי הוא בין 100 ו 120 מעלות F. (מים חמים יש צורך להפעיל את השמרים, אבל אם הוא חם מדי, זה יהרוג את השמרים. השתמש מדחום ממתקים כדי לבדוק את הטמפרטורה.) מערבבים בתוכן כולו של מנות של שמרים ומאפשרים לתערובת "ליצור ראש" (כמו על בירה), אשר לוקח בערך 15 דקות.
מניחים קמח לתוך קערת ערבוב ולהוסיף תערובת שמרים. מערבבים לשלב ולאחר מכן ללוש עד הבצק מגיע יחד והוא מסה מלוכדת. ללוש במשך כמה דקות כך הבצק הופך אלסטי. מכסים את הקערה עם מטלית נקייה ומאפשרים לעלות ולנוח במשך 30 דקות. ואז אגרוף הבצק למטה, ללוש שוב בקצרה, לכסות את הקערה עם הבד ולאפשר לעלות בפעם שנייה.
מחממים את שמן הזית במחבת מטוגנת ומבשלים בצל עד שהוא מתחיל לקרמל.
מוסיפים שום ופלפל פרוס, ומבשלים עד שהם מתרככים.
מוסיפים חתיכות של נקניק המאפשר להם חום.
יוצקים שומן ומערבבים ברוטב עגבניות ותבלינים איטלקי. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים יחד במשך כמה דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהניח בצד בקצרה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
על משטח מקומח, למתוח את הבצק לתוך מעגל 14 אינץ ' אשר עבה סביב הקצוות.
העברה למחבת פאי משומנת קלות 11 אינץ ' ולנער קמח תירס על הבצק. כפית את תערובת עגבניות / נקניק לתוך הבצק ומפזרים מוצרלה מעל.
אופים עד הקצוות הם חום זהוב ואת העוגה מגדיר, על 10 עד 15 דקות.