זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם קמח, גבינת מוצרלה, חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פיצה הפוך , תבשיל פיצה הפוך ואפיית פיצה הפוך .
הוראות
1
מבשלים בסיר את הנקניק, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה 2 כפות קמח, בזיליקום ושומר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 4 טיפות רוטב פלפל חריף
עוגיות אבקת אפייה חמות
טפנד זיתים, נרכש
חזיר כפרית של קנטאקי, חתוך לקוביות דקות
נקניק מרווה בתפזורת
כף מלח מועטה
רוטב ווסטרשייר, לטעם
ציוד שתשתמש בו
גרגירי פלפל ורוד כתוש
2
מוסיפים רוטב עגבניות. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
3
העבר ל-13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים
4
מפזרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר כפרית של קנטקי
5
מניחים את יתרת הקמח בקערה גדולה. טורפים פנימה את הביצים, החלב, השמן והמלח עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים פנימה גבינת פרמזן אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ברי עגולה או גבינת ברי עם עשבי תיבול
נקניק מרווה בתפזורת
1 ליטר (32 אונקיות) חלב מלא, 1/4 כוס שמורה
ליטר חלב מלא, 1/4 כוס שמורה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות סוכר
6
יוצקים על תבשיל.
7
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להשחמה.
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.