פיצה הפוך
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם קמח, גבינת מוצרלה, חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פיצה הפוך , תבשיל פיצה הפוך ואפיית פיצה הפוך .
הוראות
מבשלים בסיר את הנקניק, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה 2 כפות קמח, בזיליקום ושומר.
מוסיפים רוטב עגבניות. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
העבר ל-13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מניחים את יתרת הקמח בקערה גדולה. טורפים פנימה את הביצים, החלב, השמן והמלח עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים פנימה גבינת פרמזן אם רוצים.
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להשחמה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין