פיצה לארוחת בוקר
פיצה לארוחת בוקר יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. לך לחנות ותביא פלפל, צ'דר, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה לארוחת בוקר, פיצה לארוחת בוקר, ו פיצה לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מברשת את קרום הפיצה משני הצדדים עם 1 כף שמן זית.
מניחים את הקרום ישירות על המדף האמצעי של התנור ואופים במשך 10 דקות.
בעוד הקרום הוא בישול, לשבור את הביצים לתוך קערה ולהוסיף את הנוזל תרד שמורות.
מקציפים אותם היטב ומתבלים אותם במלח ופלפל.
הוסף את הנותרים 2 כפות שמן זית למחבת 10 אינץ ' וחום על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 4 דקות.
מוסיף את התרד היבש, שובר את החלקים, וחום דרך, על 2 דקות. לגרד את תערובת הירקות לתוך הביצים להכות אותו היטב כדי להפיץ את התרד באופן שווה. להפוך את החום עד נמוך ושופכים את תערובת הביצים בחזרה למחבת. בעדינות מערבבים את הביצים עד שהם רק להגדיר עדיין לח, על 3 עד 4 דקות.
מורחים את תערובת הביצים באופן שווה על גבי קרום פיצה אפוי העליון עם הגבינה. חזור לתנור עד שהגבינה נמסה ושחמה קלות, כ -1 דקה.