פיצה לימון
פיצה לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, פלפל, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה אוכמניות לימון, פיצה ארוגולה לימון, ו פיצה לימון ופיאבה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה על הרצפה או המתלה הנמוך ביותר של התנור שלך. מחממים התנור ל 500 מעלות F.
לטפוח את בצק הפיצה למעגל בקוטר 12 אינץ ' ולמקם אותו על קליפה.
מורחים על שמנת כבדה, ואז מוצרלה.
מניחים את פרוסות החזיר באופן שווה ומפזרים את הבצל מעל.
מפזרים מיץ לימון על הכל. להחליק על האבן ואופים במשך 8 עד 10 דקות. לכסות את הפיצה עם ארוגולה התינוק לטחון על כמה פלפל שחור.