פיצה ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן פיצה קרום יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 1 . מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 919 קלוריות. . אם יש לך תיבול, חומץ תפוחים תפוחים, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו קרום במחיר סביר. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו פיצה טאקו ללא גלוטן עם הקרום פיצה ללא גלוטן של אודי, פיצה ללא גלוטן, ו פיצה ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים מחבת פיצה בגודל 15 אינץ ' עם ספריי בישול.
מערבבים כל מטרה קמח אפייה, קמח שעועית גרבנזו, עמילן תירס, עמילן טפיוקה, גבינת פרמזן, אבקת אפייה, מסטיק xanthan, תיבול איטלקי, אורגנו, ומלח יחד בקערה; להפריש.
ממיסים 1 כפית סוכר לבן במים פושרים בקערה קטנה.
מפזרים שמרים מעל, ולהניח בצד עד קצף, 3 עד 5 דקות.
מקציפים ביצה בקערה נפרדת עם שמן זית, חומץ, 1 כפית סוכר ושום עד חלקה.
מקציפים את תערובת השמרים לתערובת הביצים ומערבבים בתערובת הקמח עד שלא יישארו גושים יבשים. לחץ על הבצק למחבת מוכנה, והשאיר את הקצה החיצוני מעט עבה יותר מהמרכז.
מבשלים בתנור שחומם מראש עד שהבצק עלה ויורה מעט, 10 עד 12 דקות.
לאחר עקף עם התוספות האהובות עליך, להמשיך לאפות ב 425 מעלות F (220 מעלות C) עד הקרום הוא חום זהוב, 20 עד 30 דקות.
הסר פיצה מהמחבת ומבשל ישירות על מדף התנור במשך 5 דקות כדי קרום פריך, אם תרצה בכך.