פיצה מגולגלת ונציאנית
פיצה מגולגל ונציאני עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 18 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרושוטו, בצק פיצה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 36 דקות. מתכונים דומים: סרדינים ונציאניים, פאייה בסגנון ונציאני, ו חסילונים וצדפות ונציאניים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מקם מתלה תנור ב 1/3 התחתון של התנור מחממים ל 425 מעלות F.
על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את בצק הפיצה למעגל בקוטר 12 עד 14 אינץ', בעובי של 1/4 אינץ'.
מפזרים 1/2 של המוצרלה על הבצק. מסדרים את הפרושוטו על גבי הגבינה בשכבה אחת.
מפזרים עם התרד. למעלה עם שאר הגבינה. קח 1 קצה המעגל לגלגל את הבצק לתוך גליל דק, מתקפל בעדינות בקצוות.
מברישים את הבצק בשמן זית ומתבלים במלח.
מניחים את הבצק, צד התפר למטה, על גיליון אפייה מצופה קלף ואופים במשך 25 דקות עד העליון הוא חום זהוב. אפשר לפיצה להתקרר במשך 10 דקות. באמצעות סכין משונן, לחתוך את הפיצה לחתיכות 3/4 אינץ ' לשרת.