קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

פיצה מנגל Neelys

פיצה מנגל Neelys
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Neelys BBQ Pizzan. מנה זו מכילה כ 58 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1771 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך חלב חמאה, קמח לחם, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו נאצ'וס ברביקיו' Neelys, צלעות קצרות Neelys, ו אפרסק טיפש ' Neelys (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השמרים, מים חמים ודבש בקערה קטנה ומערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את שמן הזית והמלח, מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
3
מוסיפים את הקמח לקערה של מיקסר עומד עם וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מוסיפים את המים, שמן זית, תערובת מלח ודבש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
דבשדבש
מיםמים
מלחמלח
5
מערבבים על נמוך במשך בערך שלוש דקות, ולאחר מכן להגדיל את מהירות בינונית ללוש עד הבצק הוא אלסטי ומתחיל להתרחק הצדדים של הקערה, בערך 3 דקות. הבצק צריך להיות חלק ומוצק. כדור את הבצק ומניח בקערת זכוכית גדולה ומשומנת קלות. הפוך כדי לכסות את שני הצדדים של הבצק בשמן. מכסים במגבת ולתת לעלות באזור חם טיוטה חינם במשך 2 שעות, עד בערך הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות שוות, חלקה לכדור ולתת לנוח 20 דקות נוספות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
1
מחממים גריל לחום גבוה. מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
תנורתנור
2
מחממים מחבת סאוט מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים שמן זית ובצל קצוץ, פלפל ירוק, שום, מלח ופלפל עד למכרז; כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
4
הסר לקערת זכוכית.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
קמח לעבוד על פני השטח ולגלגל את בצק פיצה לתוך 4 (6 אינץ') מעגלים, ו 1/8 עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
6
מברשת עם שמן זית ומניחים על גריל. גריל במשך כ 3 דקות בצד הראשון. הפוך ומבשל עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
הסר למגש גיליון וגריל את כדורי הבצק האחרים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מורחים 1/4 כוס רוטב ברביקיו באופן שווה על כל פיצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
מורחיםמורחים
9
להוסיף 1/2 כוס חזיר קצוץ העליון עם רבע ירקות מוקפצים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חזירחזיר
10
מפזרים עם הגבינות. חוזר.
11
אופים את הפיצות בתנור במשך 10 דקות עד שהגבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מגישים באופן מיידי.
13
מערבבים את כל החומרים עד חלקה. לכסות ולקרר במשך שעה אחת כדי להתיך את הטעמים.
14
מוסיפים את כל החומרים לקערה ומערבבים עד לשלב. שמור במיכל אטום עד 6 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
בסיר גדול, לשלב את כל החומרים. מביאים תערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה. קוק חשף, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 שעה 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב

מרכיבים

1חבילהשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם2חתיכות טופי הית' ברנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לחםקמח לחם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')0חתיכות טופי הית' ברשמיר מיובששמיר מיובש4שרימפס וורידיםקמח לכל מטרה, לפני השטחקמח לכל מטרה, לפני השטח11 כף אורגנו מיובשפרוס עירית טרייהפרוס עירית טרייה11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון2ציפורןשום, פרוסשום, פרוס1פלפל ירוק, קצוץפלפל ירוק, קצוץ12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחרדל טחוןחרדל טחון12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק11 כף אורגנו מיובשתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 כף אורגנו מיובשעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר חום בהירסוכר חום בהיר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו11 כף אורגנו מיובששמן זית, לצחצוחשמן זית, לצחצוח11 כף אורגנו מיובששמן זית, לטחוןשמן זית, לטחון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1חתיכות טופי הית' ברבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבשר חזיר מבושל, בקר או עוףבשר חזיר מבושל, בקר או עוף4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילה גרוסה מוצרלהחבילה גרוסה מוצרלה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (כ 105 עד 115 מעלות F)מים חמים (כ 105 עד 115 מעלות F)11 כף אורגנו מיובשרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1( חצילים)בצל צהוב, פרוסבצל צהוב, פרוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.