פיצה מרגריטה בגריל
גשו לסופר וקנו גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, גבינת מוצרלה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו Margherita פיצה בגריל, Margherita פיצה בגריל, ו פיצה מרגריטה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו אש חמה בגריל וחיממו מראש אבן פיצה בגריל למשך 30 דקות לפחות, עד שהמדחום על אבן הרישום 260°.In מחבת צ ' יפס קטנה על אש נמוכה, לחמם את שמן הזית.
מוסיפים את השום, ואז מסירים את המחבת מהחום.באמצעות מערוך או הידיים, מגלגלים בעדינות או מותחים את בצק הפיצה לסיבוב של 10 אינץ'. אבק קל קליפת פיצה עם קמח ולהניח את הבצק על גבי. מברשת קלה את הבצק עם שמן זית חדור שום. פזר את המוצרלה ואת גבינת פרמזן-רג 'יאנו באופן שווה על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'. סדר חצי העגבניות על גבי.בזהירות להחליק את הפיצה על אבן פיצה שחומם מראש, לכסות את הגריל ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, 8 עד 10 דקות. לפזר את העגבניות הנותרות, ארוגולה ובזיליקום על גבי ועונה עם מלח. באמצעות קליפת פיצה, להעביר את הפיצה ללוח חיתוך לחתוך לפרוסות.