לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את פיצן מרפסת הבוקר. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.43 דולר למנה. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 18 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, גבינת פונטינה, עירית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בבגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בגט וחמאה כמו קינוח. עם כפית ציון 80%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פיצה מרפסת בוקר, פיצה בוקר זול, ו פיצה בוקר זול.
הוראות
1
מקם את מתלה התנור במרכז התנור ומחמם תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים בגט לשניים ואז פורסים אותו פתוח ליצירת ארבע חתיכות שוות עם פנים פתוחות.
מרכיבים שתצטרך
בגט
3
הסר את מרכז הבצק והשאיר גבול של חצי אינץ ' קרוב לקצה.
4
במחבת גדולה הקפיצו נקניק עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסירים מהאש, פרוסת מטבע דק ומניחים בצד.
6
מעל את הבגטים באופן שווה עם 3/4 מגבינת הפונטינה הגרוסה. לנער על פתיתי פלפל אדום לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
גבינת פונטינה
בגט
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
7
מניחים חתיכות נקניק באופן שווה מעל הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
8
מוסיפים את שאר הפונטינה ואת קוביות העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
גבינת פונטינה
9
אופים 5-8 דקות ומוציאים מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בעזרת גב כף יוצרים קלות 4 חריצים במרכז הבגטים לא קרוב מדי לקרום, ודוחפים חלק מהמרכיבים לצדדים. בזהירות לפצח ביצה לתוך כל דיכאון. טוחנים פלפל על כל ביצה, ומעליהם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
בגט
8 (U-12) שרימפס
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
(קיבלר)
11
מחזירים לתנור למשך 5-7 דקות, עד שהחלבונים מתייצבים, אך החלמון עדיין רך.