פיצה סלט ארוגולה
מתכון פיצה סלט ארוגולה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 35 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך תינוק ארוגולה, פטריות כפתור, מוצרלה חלקית רזה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פיצה שעועית לבנה עם סלט ארוגולה, פירה שום פירה עם סלט ארוגולן ושומר, ו פיצה פסטו נקניק וקייל עם עגבניות שלפוחיות-סלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 246°. חם 1 כף. שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות, מפזרים מלח וחתיכות עד שפטריות משחררות את הנוזל שלהן ומשחימות קלות, 5 עד 7 דקות.
לחץ ובצק למתוח באופן שווה כדי לכסות 15 אינץ עגול מחורר פיצה פאן. פטריות לפזר על הבצק; מפזרים גבינה על גבי.
אופים עד החלק התחתון הוא זהב גבינה מבעבעת, על 15 דקות.
לזרוק ארוגולה עם 1 כף הנותרים. שמן זית, מיץ לימון ו 1/2 כפית. מלח. לארגן ירקות על גבי פיצה. לפזר עגבניות על ירקות. להחזיר פיצה לתנור לנבול ארוגולה, 2 עד 3 דקות. תחתוך ותגיש.