פיצה סרפד
פיצה סרפד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך בצק פיצה, שיני שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מרק סרפד, פסטה סרפד, ו מרק סרפד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 עם מתלה על התחתונה. לובש כפפות ארוכות, לשטוף סרפדים היטב.
תוסס שום כמה שניות ב 1 כף. שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סרפד ומטוגנים עד נבול, 2 עד 5 דקות.
הסר מהחום. אם הסרפדים רטובים, מסננים במסננת, מתייבשים, וחוזרים למחבת. בעדינות לערבב סרפדים עם 1 כף. עוד שמן, פלפל, ופתיתי צ ' ילה.
רול בצק על לוח מקומח לתוך 9-by 14-in. מלבן. להקל על הבצק על תבנית אפייה משומנת, לתקן את הצורה במידת הצורך. שימוש באצבעות, לגלגל קצוות של בצק מעל לעשות 1/2-in. רים.
לפזר גבינה, ולאחר מכן סרפדים, על בצק.
אופים עד הקרום הוא פריך, 15 דקות.
טפטוף עם נשאר 1 כף. שמן וחותכים לריבועים. מתבלים במלח אם תרצו.