פיצה עוף תאילנדית
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאת בוטנים, מים, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחמאת הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. עם כפית נסו פיצה קליפורניה פיצה מטבח תאילנדי עוף פיצה, פיצה עוף תאילנדית, ו פיצה עוף תאילנדית (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החומרים למעט מים רותחים לתוך bowl.It יהיה סופר עבה וטעים מאוד.
שים את הרוטב לסיר ולתת לו לבשל דרך עד שהוא חם. זה הולך להיות ממש עבה וכאן המים הרותחים נכנסים. אני מוסיף מספיק מים חמים כדי לקבל את זה העקביות שאני רוצה שזה יהיה.פורסים את הירקות ומגררים את הגזרים. פורסים את הלימונים כדי לסחוט על הפיצה כאשר הוא סיים בישול.
מורחים חלק מהרוטב על קרום הפיצה.
מוסיפים את הירקות והגבינה. השאר את הכוסברה והלימונים כבויים עד שהפיצה מבושלת.
אופים בתנור 500 מעלות שחומם מראש במשך לפחות 30 דקות. זה הסוד לקרום פריך.
מקשטים את הפיצה בכוסברה טחונה וסחיטה של ליים.