פיצה על האש
פיצה על האש יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 45 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 320 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. גשו לסופר וקנו בצק לחם, שמן זית, תוספות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו פיצה עוף על האש, פיצה הודו על האש, ו פיצה עוף על האש (מתכונים דומים).
הוראות
על לוח מקומח מחלקים בצק ל -4 חלקים שווים; מעצבים כל אחד לכדור.
מרדדים כל כדור לסיבוב ברוחב 5 עד 6 אינץ'.
מברישים צמרות קלות בכמחצית משמן הזית.
הניחו כל צד עגול ומשומן כלפי מטה, על פיסת נייר כסף בגודל 10 על 12 אינץ ' (4 בסך הכל). עם הידיים שלך, לשטח סיבובים כדי 1/8 אינץ עבה ו 7 כדי 8 סנטימטרים רחב. מברישים קלות בשמן שנותר.
תן לעמוד, ללא כיסוי, בטמפרטורת החדר עד שהוא נפוח מעט, 15 עד 25 דקות.
כמו בצק עומד, להכין ברביקיו לחום ישיר.
אם משתמשים בבריכות פחם, מכסים אשמגררים בשכבה אחת ומוצקה של גחלים מודלקות; תן להם להישרף לחום הרצוי. הגדר גריל במקום ומודד חום.
אם משתמשים במנגל גז, הפכו את כל המבערים למכסה גבוה וסגור למשך 10 דקות. התאם מבערים לחום הרצוי. הגדר גריל במקום ומודד חום.
כאשר הגריל בינוני (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 4 עד 5 שניות), הרם 1 חתיכת נייר כסף והפוך בצק עגול על הגריל. לקלף ולזרוק לסכל. חזור על הפעולה כדי להניח את הבצק שנותר על הגריל, תוך שמירה על סיבובים מעט זה מזה. מבשלים עד שקרום הפיצה מזהיב בתחתית, כ -2 דקות.
בעזרת מרית רחבה מעבירים קרומים לניירות אפייה, הצדדים השחומים כלפי מעלה. כיסוי קרומי עם ציפוי בחירה והחלק מאפייה גיליון בחזרה על גריל. מכסים ברביקיו במכסה (פתחי אוורור פתוחים לפחם), ומבשלים עד שהתוספת חמה ותחתית הפיצה פריכה וחומה, 3 עד 4 דקות.
מוציאים מהגריל; מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
תוספות נקטרינה ובזיליקום: לכל פיצה פורסים דק 1 נקטרינה קטנה מגולענת בשלה (בערך 6 עוז.) ומערבבים עם 1/2 כפית חומץ בלסמי.
מפזרים קרום פיצה עם 1/3 כוס גבינת ג ' ק מגורדת ו -2 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק.
הניחו נקטרינה על גבינה. למעלה עם 1 כף צנוברים. כאשר פיצה מוסר מן הגריל, פיזור עם 2 כפות דק קצוץ עלי בזיליקום טריים.
ציפוי פרובנס: לכל פיצה מורחים 1/3 כוס גבינת צ ' ובר טרייה (עז) על קרום הפיצה; מפזרים 1/4 כפית טימין מיובש.
מניחים 1/2 כוס פלפלים אדומים קלופים חתוכים דק על גבינה ומפזרים 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק. כאשר פיצה מוסר מן הגריל, תלולית 1/2 כוס סלט לערבב על זה.
תוספת נקניק-גרוייר: לכל פיצה מפזרים 1/3 כוס גבינת גרוייר מגורדת ו -2 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק על קרום הפיצה. מגררים קלות אגוז מוסקט על גבינה. פרוסה דקה 1 נקניק עוף-תפוח מבושל (3 1/2 כדי 4 עוז.) ולהניח בשר על קרום פיצה.
תוספת ברווז פקין: לכל פיצה מורחים 1 עד 2 כפות רוטב הויסין על קרום הפיצה. למעלה עם 1/2 כוס גרוס גרוס, ברווז צלוי עור (משוק סיני) או עוף צלוי 2 כפות בצל ירוק קצוץ דק. כאשר פיצה מוסר מן הגריל, פיזור עם 2 כפות עלי כוסברה טריים.
תוספת מרגריטה: לכל פיצה מפזרים 1/3 כוס גבינת מוצרלה מגורדת מעל קרום פיצה. למעלה עם 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק ו 1/2 כוס עגבניות קצוצות. כאשר פיצה מוסר מן הגריל, פיזור עם עלי בזיליקום טריים שלמים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. רוקה די מונטגרוסי סן מרסלינו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
![רוקה די מונטגרוסי סן מרסלינו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה]()
רוקה די מונטגרוסי סן מרסלינו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
יין זה מיוצר רק בצירים נהדרים, תוך שימוש בענבים המשובחים ביותר שנבחרו מכרם סן מרסלינו המקיף את כנסיית סן מרסלינו במונטי שבקיאנטי: שטח של כ -7 דונם בו סנגיובזה (1.5 דונם מהם בני 50) מצטרפים 0.9 דונם של פוגניטלו, ענב טוסקני יליד ישן המשלים בצורה מושלמת את סנגיובזה, ומביא את צבעו, מבנהו וניחוחותיו. מאז 2006 סן מרסלינו קובי כלל כ -5% פוגניטלו. היין מתיישן כ-24 חודשים בטוסט בינוני אלייר בריקים. הוא בבקבוקים ללא פילטר כדי לשמר את האלגנטיות והרעננות שלו, ומיושן בבקבוק לפחות 24 חודשים לפני השחרור. אודם עמוק, עם זר שופע, מורכב ועוטף הכולל פירות, בפרט פטל, וסיגליות מתערבבות עם תבלינים ומינרליות. סן מרסלינו מציגה מבנה יפהפה, עם טאנינים תוססים ואלגנטיים המלווים במבטאים מלוחים הרמוניים. זהו יין מאוזן ומתמשך במיוחד.