קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

פיצה על האש

פיצה על האש
פיצה על האש יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 45 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 320 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. גשו לסופר וקנו בצק לחם, שמן זית, תוספות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו פיצה עוף על האש, פיצה הודו על האש, ו פיצה עוף על האש (מתכונים דומים).

הוראות

1
על לוח מקומח מחלקים בצק ל -4 חלקים שווים; מעצבים כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2
מרדדים כל כדור לסיבוב ברוחב 5 עד 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מברישים צמרות קלות בכמחצית משמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
4
הניחו כל צד עגול ומשומן כלפי מטה, על פיסת נייר כסף בגודל 10 על 12 אינץ ' (4 בסך הכל). עם הידיים שלך, לשטח סיבובים כדי 1/8 אינץ עבה ו 7 כדי 8 סנטימטרים רחב. מברישים קלות בשמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
תן לעמוד, ללא כיסוי, בטמפרטורת החדר עד שהוא נפוח מעט, 15 עד 25 דקות.
6
כמו בצק עומד, להכין ברביקיו לחום ישיר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
אם משתמשים בבריכות פחם, מכסים אשמגררים בשכבה אחת ומוצקה של גחלים מודלקות; תן להם להישרף לחום הרצוי. הגדר גריל במקום ומודד חום.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
אם משתמשים במנגל גז, הפכו את כל המבערים למכסה גבוה וסגור למשך 10 דקות. התאם מבערים לחום הרצוי. הגדר גריל במקום ומודד חום.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
כאשר הגריל בינוני (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 4 עד 5 שניות), הרם 1 חתיכת נייר כסף והפוך בצק עגול על הגריל. לקלף ולזרוק לסכל. חזור על הפעולה כדי להניח את הבצק שנותר על הגריל, תוך שמירה על סיבובים מעט זה מזה. מבשלים עד שקרום הפיצה מזהיב בתחתית, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
בעזרת מרית רחבה מעבירים קרומים לניירות אפייה, הצדדים השחומים כלפי מעלה. כיסוי קרומי עם ציפוי בחירה והחלק מאפייה גיליון בחזרה על גריל. מכסים ברביקיו במכסה (פתחי אוורור פתוחים לפחם), ומבשלים עד שהתוספת חמה ותחתית הפיצה פריכה וחומה, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
11
מוציאים מהגריל; מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
12
תוספות נקטרינה ובזיליקום: לכל פיצה פורסים דק 1 נקטרינה קטנה מגולענת בשלה (בערך 6 עוז.) ומערבבים עם 1/2 כפית חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
נקטרינהnameנקטרינהname
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
13
מפזרים קרום פיצה עם 1/3 כוס גבינת ג ' ק מגורדת ו -2 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
14
הניחו נקטרינה על גבינה. למעלה עם 1 כף צנוברים. כאשר פיצה מוסר מן הגריל, פיזור עם 2 כפות דק קצוץ עלי בזיליקום טריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
נקטרינהnameנקטרינהname
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
15
ציפוי פרובנס: לכל פיצה מורחים 1/3 כוס גבינת צ ' ובר טרייה (עז) על קרום הפיצה; מפזרים 1/4 כפית טימין מיובש.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
16
מניחים 1/2 כוס פלפלים אדומים קלופים חתוכים דק על גבינה ומפזרים 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק. כאשר פיצה מוסר מן הגריל, תלולית 1/2 כוס סלט לערבב על זה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ירקות מעורביםירקות מעורבים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
17
תוספת נקניק-גרוייר: לכל פיצה מפזרים 1/3 כוס גבינת גרוייר מגורדת ו -2 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק על קרום הפיצה. מגררים קלות אגוז מוסקט על גבינה. פרוסה דקה 1 נקניק עוף-תפוח מבושל (3 1/2 כדי 4 עוז.) ולהניח בשר על קרום פיצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עוף מבושלעוף מבושל
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
18
תוספת ברווז פקין: לכל פיצה מורחים 1 עד 2 כפות רוטב הויסין על קרום הפיצה. למעלה עם 1/2 כוס גרוס גרוס, ברווז צלוי עור (משוק סיני) או עוף צלוי 2 כפות בצל ירוק קצוץ דק. כאשר פיצה מוסר מן הגריל, פיזור עם 2 כפות עלי כוסברה טריים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
עוף צלויעוף צלוי
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
19
תוספת מרגריטה: לכל פיצה מפזרים 1/3 כוס גבינת מוצרלה מגורדת מעל קרום פיצה. למעלה עם 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק ו 1/2 כוס עגבניות קצוצות. כאשר פיצה מוסר מן הגריל, פיזור עם עלי בזיליקום טריים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. רוקה די מונטגרוסי סן מרסלינו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
רוקה די מונטגרוסי סן מרסלינו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
רוקה די מונטגרוסי סן מרסלינו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
יין זה מיוצר רק בצירים נהדרים, תוך שימוש בענבים המשובחים ביותר שנבחרו מכרם סן מרסלינו המקיף את כנסיית סן מרסלינו במונטי שבקיאנטי: שטח של כ -7 דונם בו סנגיובזה (1.5 דונם מהם בני 50) מצטרפים 0.9 דונם של פוגניטלו, ענב טוסקני יליד ישן המשלים בצורה מושלמת את סנגיובזה, ומביא את צבעו, מבנהו וניחוחותיו. מאז 2006 סן מרסלינו קובי כלל כ -5% פוגניטלו. היין מתיישן כ-24 חודשים בטוסט בינוני אלייר בריקים. הוא בבקבוקים ללא פילטר כדי לשמר את האלגנטיות והרעננות שלו, ומיושן בבקבוק לפחות 24 חודשים לפני השחרור. אודם עמוק, עם זר שופע, מורכב ועוטף הכולל פירות, בפרט פטל, וסיגליות מתערבבות עם תבלינים ומינרליות. סן מרסלינו מציגה מבנה יפהפה, עם טאנינים תוססים ואלגנטיים המלווים במבטאים מלוחים הרמוניים. זהו יין מאוזן ומתמשך במיוחד.