פיצה עם נקניקיה איטלקית
פיצה עם נקניקיה איטלקית עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי אורגנו, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצת לחם איטלקית עם נקניק, נקניק איטלקי Stromboli (Aka לחם נקניק), ו פיצה בגריל עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 218°. קלות לרסס גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול.
במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד. לדחוף נקניק לקצוות של מחבת; להוסיף 1 כף השמן.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 5 דקות, מערבבים מדי פעם, עד הבצל מתרכך.
הסר מהחום; מערבבים ברוטב פיצה, אורגנו, פתיתי פלפל ומלח.
עם סכין משונן, לחתוך לחם חצי לאורכו; לגרוף את המרכז של כל חצי לחם, משאיר גבול 1/2 אינץ ' (להשליך לחם הוסר או מילואים להכנת פירורי לחם).
מניחים חצאי לחם על גיליון עוגיות.
מורחים 1/3 כוס של גבינת ריקוטה במרכז כל אחד; למעלה באופן שווה עם תערובת נקניק, גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן.
לטפטף כיכרות עם הנותרים 1 כף שמן.
אופים 6 דקות או עד מחומם ביסודיות גבינה נמס.
מפזרים פטרוזיליה טרייה קצוצה, אם תרצה בכך.