פיצה צמחונית קיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קיץ Veggie Pizzan. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, מלח כשר, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט ירקות קיץ, סלט ירקות קיץ, ו תבשיל ירקות קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבצק בקערה מצופה בתרסיס בישול; מכסים ומניחים לעמוד במשך 30 דקות.
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני.
מוסיפים 4 כפיות שמן זית ושום למחבת; מבשלים 2 דקות או עד ריחני (לא חום).
הסר שום משמן, ולהשליך שום.
הסר שמן שום מחבת; להפריש. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים 2 כפיות שמן שנותרו למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל ופלפל; מטגנים 5 דקות.
מניחים תערובת בצל בקערה, ומוסיפים אספרגוס.
חותכים תירס מקלח; מוסיפים תירס לתערובת ירקות.
פיזור קמח תירס על פני משטח מקומח קלות; לגלגל בצק למעגל 13 אינץ ' על משטח מוכן.
העברת בצק לתבנית אפייה; מברשת בשמן שום. למעלה עם תערובת ירקות, משאיר גבול 1/2 אינץ'; מפזרים גבינה, מלח ופלפל מעל.
אופים ב 500 במשך 15 דקות או עד הזהב. למעלה עם בזיליקום.