צדפות פיצה קזינו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1404 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גפן-עגבניות בשלות, שמן זית, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קזינו צדפות, קזינו צדפות, ו קזינו צדפות.
הוראות
1
הפוך את בצק הפיצה כפי שמכוון במתכון הראשי. לתקוע אבן פיצה בתנור ולחמם אותם ל 500 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
תנור
2
לשטוף ולקרצף צדפות היטב כדי להסיר את החול החיצוני. למלא ספינת קיטור או סיר עם 1 אינץ ' של מים, להוסיף 1/2 כפית מלח, ולזרוק את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
צדפות
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מחממים עד שהמים רותחים ואז מוסיפים את הצדפות. מכסים ואדים במשך 5 עד 10 דקות עד שהצדפות נפתחות - משליכים כל מה שלא.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
מים
4
הסר את הצדפות מן הפגזים, לחתוך אותם בגסות, ולשים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
צדפות
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים את מיץ הלימון, טפטוף של שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
שמן זית
6
מעיל מחבת סאוט עם 2 כפות של שמן זית ומניחים על אש בינונית. כאשר השמן מקבל מעורפל, להוסיף את הבצל, פלפל, שום, עגבניות, אורגנו. מבשלים ומערבבים עד שהירקות מבשלים למטה והם רכים מאוד, בערך 10 דקות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל
ירק
שמן זית
עגבנייה
אורגנו
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר מהחום.
8
מורחים את הריקוטה באופן שווה על הקרום עם גב של כף. פזר את הצדפות הקצוצות מסביב ומעל עם תערובת פלפל אדום מוקפץ. לחלק את חתיכות הבייקון למעלה. החלק את הפיצה על האבן החמה בתנור ואופה במשך 12 עד 15 דקות, עד הקרום הוא זהוב ופריך, והגבינה היא תוססת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
גבינת ריקוטה
גבינה
קרום
בייקון
צדפות
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
לפני חיתוך הפיצה לפרוסות, טפטוף עם שמן זית, גרגר פקורינו על גבי, ומקלחת עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פקורינו
פטרוזיליה
10
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד וו בצק, לשלב את השמרים, סוכר, ומים חמים; מערבבים בעדינות כדי להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
בצק
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
11
תן לתערובת לעמוד עד השמרים מתעוררים לחיים ומתחיל קצף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמרים
12
הפעל את המיקסר על נמוך ולהוסיף את המלח 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
13
מוסיפים את הקמח, קצת בכל פעם, ערבוב במהירות הנמוכה ביותר עד שכל הקמח כבר שולב. כאשר הבצק מתחיל לבוא יחד, להגדיל את המהירות למדי; לעצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס. לקבל תחושה של הבצק על ידי סחיטה כמות קטנה יחד: אם זה מתפורר, להוסיף יותר מים; אם זה דביק, להוסיף יותר קמח - 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
מים
14
מערבבים עד הבצק מתאסף לכדור, זה צריך לקחת בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
15
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות לקפל אותו על עצמו כמה פעמים; לישה עד שהוא חלק וגמיש. טופס את הבצק לתוך עגול ומניח בקערה משומנת קלות, להפוך אותו מעיל. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ונותנים לה לעלות בנקודה חמה (כלומר מעל אור טייס גז) עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. זה זמן טוב לתקוע אבן פיצה בתנור ולחמם אותם ל 500 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
פיצה סטון
קערה
תנור
16
לאחר הבצק הוא כיפה וספוגי, להפוך אותו על הדלפק מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
17
לגלגל ולמתוח את הבצק לגליל ולחלק ל 3 חתיכות שוות. לכסות ולתת לנוח במשך 10 דקות כך שיהיה קל יותר לרדד.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
18
רול או לטפוח חתיכת בצק למעגל 12 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה. אבק משוט פיצה עם קמח להחליק אותו מתחת לבצק פיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
19
מברשת את הקרום עם שכבה דקה של שמן זית, העליון עם הטעמים האהובים עליך. החלק את הפיצה על האבן החמה בתנור ואופה במשך 12 עד 15 דקות, עד הקרום הוא זהוב ופריך. חזור עם הבצק הנותר.
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.