קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות46
מגזין

פיצה קזינו צדפות

פיצה קזינו צדפות
צדפות פיצה קזינו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1404 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גפן-עגבניות בשלות, שמן זית, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קזינו צדפות, קזינו צדפות, ו קזינו צדפות.

הוראות

1
הפוך את בצק הפיצה כפי שמכוון במתכון הראשי. לתקוע אבן פיצה בתנור ולחמם אותם ל 500 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטוןפיצה סטון
תנורתנור
2
לשטוף ולקרצף צדפות היטב כדי להסיר את החול החיצוני. למלא ספינת קיטור או סיר עם 1 אינץ ' של מים, להוסיף 1/2 כפית מלח, ולזרוק את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
צדפותצדפות
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מחממים עד שהמים רותחים ואז מוסיפים את הצדפות. מכסים ואדים במשך 5 עד 10 דקות עד שהצדפות נפתחות - משליכים כל מה שלא.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
מיםמים
4
הסר את הצדפות מן הפגזים, לחתוך אותם בגסות, ולשים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את מיץ הלימון, טפטוף של שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
6
מעיל מחבת סאוט עם 2 כפות של שמן זית ומניחים על אש בינונית. כאשר השמן מקבל מעורפל, להוסיף את הבצל, פלפל, שום, עגבניות, אורגנו. מבשלים ומערבבים עד שהירקות מבשלים למטה והם רכים מאוד, בערך 10 דקות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפלפלפל
ירקירק
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר מהחום.
8
מורחים את הריקוטה באופן שווה על הקרום עם גב של כף. פזר את הצדפות הקצוצות מסביב ומעל עם תערובת פלפל אדום מוקפץ. לחלק את חתיכות הבייקון למעלה. החלק את הפיצה על האבן החמה בתנור ואופה במשך 12 עד 15 דקות, עד הקרום הוא זהוב ופריך, והגבינה היא תוססת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
גבינהגבינה
קרוםקרום
בייקוןבייקון
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
לפני חיתוך הפיצה לפרוסות, טפטוף עם שמן זית, גרגר פקורינו על גבי, ומקלחת עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פקורינופקורינו
פטרוזיליהפטרוזיליה
10
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד וו בצק, לשלב את השמרים, סוכר, ומים חמים; מערבבים בעדינות כדי להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
11
תן לתערובת לעמוד עד השמרים מתעוררים לחיים ומתחיל קצף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
12
הפעל את המיקסר על נמוך ולהוסיף את המלח 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
13
מוסיפים את הקמח, קצת בכל פעם, ערבוב במהירות הנמוכה ביותר עד שכל הקמח כבר שולב. כאשר הבצק מתחיל לבוא יחד, להגדיל את המהירות למדי; לעצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס. לקבל תחושה של הבצק על ידי סחיטה כמות קטנה יחד: אם זה מתפורר, להוסיף יותר מים; אם זה דביק, להוסיף יותר קמח - 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
14
מערבבים עד הבצק מתאסף לכדור, זה צריך לקחת בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
15
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות לקפל אותו על עצמו כמה פעמים; לישה עד שהוא חלק וגמיש. טופס את הבצק לתוך עגול ומניח בקערה משומנת קלות, להפוך אותו מעיל. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ונותנים לה לעלות בנקודה חמה (כלומר מעל אור טייס גז) עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. זה זמן טוב לתקוע אבן פיצה בתנור ולחמם אותם ל 500 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
פיצה סטוןפיצה סטון
קערהקערה
תנורתנור
16
לאחר הבצק הוא כיפה וספוגי, להפוך אותו על הדלפק מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
17
לגלגל ולמתוח את הבצק לגליל ולחלק ל 3 חתיכות שוות. לכסות ולתת לנוח במשך 10 דקות כך שיהיה קל יותר לרדד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
18
רול או לטפוח חתיכת בצק למעגל 12 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה. אבק משוט פיצה עם קמח להחליק אותו מתחת לבצק פיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
19
מברשת את הקרום עם שכבה דקה של שמן זית, העליון עם הטעמים האהובים עליך. החלק את הפיצה על האבן החמה בתנור ואופה במשך 12 עד 15 דקות, עד הקרום הוא זהוב ופריך. חזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

1חבילהשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רצועות בייקון, פרוסותרצועות בייקון, פרוסות23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת24צדפות קשות גדולות, כגון צדפות צ'ריסטון או צ' אודרצדפות קשות גדולות, כגון צדפות צ'ריסטון או צ' אודר7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק00 קמח, ועוד לאבק00 קמח, ועוד לאבק1קומץפטרוזיליה טרייה שטוחה, קצוצהפטרוזיליה טרייה שטוחה, קצוצה2שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי11 קילו קישואים,מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי3ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ2גבעולי אורגנו טריים, עלים מפוספסים מגבעולגבעולי אורגנו טריים, עלים מפוספסים מגבעול1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטרי מגורד פקורינוטרי מגורד פקורינו1פלפל אדום, cored, זרע, וקצוץפלפל אדום, cored, זרע, וקצוץ425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לפי עוגהלפי עוגה1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגפן-עגבניות בשלות, זרע וקצוץגפן-עגבניות בשלות, זרע וקצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.