תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פיצה Rustican. במנה עיקרית זו יש 863 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרד, חלמונים, מי קרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קיצור ירקות מוצק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה עם דובדבנים בוצי חברים כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. וזה די טוב. נסו פיצה רוסטיקה, פיצה רוסטיקה, ו פיצה רוסטיקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את המתלה על החלק התחתון של התנור, ומחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיף את הנקניקיות ו לטגן עד חום זהוב, לשבור את הנקניק לחתיכות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
5
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
מעבירים את התערובת לקערה קטנה ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
בינתיים, חום 1 כף שמן באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים את התרד ומבשלים עד נבלי התרד והמיצים מתאדים, תוך ערבוב לעתים קרובות, כ -10 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר. לסחוט את התרד כדי לנקז כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
תרד
9
לקערה גדולה, מוסיפים חלמונים ומכים קלות. מערבבים את ריקוטה, מוצרלה, ו 1/3 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
מוצרלה
חלמון ביצה
גבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מוסיפים את הנקניק, התרד והפרושוטו לתערובת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
נקניק
תרד
11
מרדדים חתיכה גדולה יותר של בצק על משטח עבודה מקומח קלות לסיבוב 17 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
12
להעביר את הבצק למחבת springform 9 אינץ'. לקצץ את הבצק מעל 1 אינץ'. כפית את תערובת הריקוטה למחבת מצופה הבצק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
13
מרדדים את פיסת הבצק הנותרת לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
14
מניחים את הבצק על המילוי. צבטו את הקצוות של הענפים יחד כדי לאטום, ואז לחצי את קצוות הבצק באופן דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
בצק
15
מברישים את הביצה המוכה 1 גדול מעל כל הבצק העליון.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
16
מפזרים את שאר 2 כפות פרמזן מעל.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
17
אופים על המדף התחתון עד הקרום הוא חום זהוב, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
18
בואו לעמוד 15 דקות. שחרר את הצדדים מחבת ולהעביר את הפיצה למגש.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
19
חותכים לפרוסות ומגישים.
20
מערבבים את הקמח, החמאה, הקיצור והמלח במעבד מזון עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. ערבבו את הביצים. עם המכונה פועלת, להוסיף את המים 1 כף בכל פעם עד הבצק טפסים. אסוף את הבצק לכדור. מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות, עם 1 חתיכה גדולה כפליים כמו החתיכה השנייה. לשטח את חתיכות הבצק לתוך דיסקים. עוטפים בניילון נצמד ומקררים עד שהבצק מוצק מספיק כדי להתגלגל החוצה, כ-30 דקות.