קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

פיצה רוסטיקה

פיצה רוסטיקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פיצה Rustican. במנה עיקרית זו יש 863 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרד, חלמונים, מי קרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קיצור ירקות מוצק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה עם דובדבנים בוצי חברים כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. וזה די טוב. נסו פיצה רוסטיקה, פיצה רוסטיקה, ו פיצה רוסטיקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את המתלה על החלק התחתון של התנור, ומחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיף את הנקניקיות ו לטגן עד חום זהוב, לשבור את הנקניק לחתיכות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
5
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
6
מעבירים את התערובת לקערה קטנה ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
בינתיים, חום 1 כף שמן באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את התרד ומבשלים עד נבלי התרד והמיצים מתאדים, תוך ערבוב לעתים קרובות, כ -10 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר. לסחוט את התרד כדי לנקז כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
9
לקערה גדולה, מוסיפים חלמונים ומכים קלות. מערבבים את ריקוטה, מוצרלה, ו 1/3 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מוצרלהמוצרלה
חלמון ביצהחלמון ביצה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מוסיפים את הנקניק, התרד והפרושוטו לתערובת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
נקניקנקניק
תרדתרד
11
מרדדים חתיכה גדולה יותר של בצק על משטח עבודה מקומח קלות לסיבוב 17 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
12
להעביר את הבצק למחבת springform 9 אינץ'. לקצץ את הבצק מעל 1 אינץ'. כפית את תערובת הריקוטה למחבת מצופה הבצק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
13
מרדדים את פיסת הבצק הנותרת לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
14
מניחים את הבצק על המילוי. צבטו את הקצוות של הענפים יחד כדי לאטום, ואז לחצי את קצוות הבצק באופן דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
15
מברישים את הביצה המוכה 1 גדול מעל כל הבצק העליון.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
16
מפזרים את שאר 2 כפות פרמזן מעל.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
17
אופים על המדף התחתון עד הקרום הוא חום זהוב, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
בואו לעמוד 15 דקות. שחרר את הצדדים מחבת ולהעביר את הפיצה למגש.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
חותכים לפרוסות ומגישים.
20
מערבבים את הקמח, החמאה, הקיצור והמלח במעבד מזון עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. ערבבו את הביצים. עם המכונה פועלת, להוסיף את המים 1 כף בכל פעם עד הבצק טפסים. אסוף את הבצק לכדור. מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות, עם 1 חתיכה גדולה כפליים כמו החתיכה השנייה. לשטח את חתיכות הבצק לתוך דיסקים. עוטפים בניילון נצמד ומקררים עד שהבצק מוצק מספיק כדי להתגלגל החוצה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
גלולגלול
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק

מרכיבים

1גדולביצה, מוכה להתמזגביצה, מוכה להתמזג4largesחלמונים, מוכים כדי להתמזגחלמונים, מוכים כדי להתמזג3largesביצים, מוכות כדי להתמזגביצים, מוכות כדי להתמזג8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 קילו קישואים,רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2(חוֹרֶף)מי קרחמי קרח227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי חם, תרמילים הוסרונקניק איטלקי חם, תרמילים הוסרו2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו פרוס דק, קצוץ גספרושוטו פרוס דק, קצוץ גס11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת מוצרלה, גרוסהגבינת מוצרלה, גרוסה425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ריקוטה חלב מלאריקוטה חלב מלא596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקהתקצרות ירקות מוצק קר, לחתוך לחתיכותהתקצרות ירקות מוצק קר, לחתוך לחתיכות680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תרד טרי, נבלע, קצוץ גס (כ -12 כוסות), או 1 (10 אונקיות) חבילה קפוא עלה עלה תרד, מופשר מנוקזתרד טרי, נבלע, קצוץ גס (כ -12 כוסות), או 1 (10 אונקיות) חבילה קפוא עלה עלה תרד, מופשר מנוקז1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 1/2 מקלות) קר חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות(1 1/2 מקלות) קר חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות