קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות3
ציון בריאות66
מגזין

פיצה תפוחי אדמה

פיצה תפוחי אדמה
פיצה תפוחי אדמה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 777 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. אם יש לכם פלפל טרי סדוק, מלח ים, שומן חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פאטה, פיצה תפוחי אדמה, ו פיצה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקבלת הבצק: בקערה בינונית, לערבב את השמרים עם מים חמים ולתת לשבת במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים 2 כפות שמן זית, סוכר ומלח, ומקציפים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
בקערה גדולה, לערבב את כל המטרה ואת קמחי חיטה מלאה. לעשות חור באמצע ויוצקים בתערובת השמרים. לאט לאט לערבב את הקמח עד שכל הנוזל נספג. אם רטוב מדי, להוסיף עוד קמח, 1/4 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חיטהחיטה
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מפזרים תחנת עבודה נקייה בקמח ולשים את הבצק עד שהוא חלק וגמיש. מעיל קערה קרמית גדולה עם שמן הזית הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים את הבצק בקערת הקרמיקה, ומתהפכים למעיל בשמן. מכסים את החלק העליון של הבצק בניילון נצמד ומכסים את הקערה במגבת כלים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מגבות מטבחמגבות מטבח
קערהקערה
6
תן לעלות עד הבצק הוכפל בגודל, 2 שעות. Punch למטה את הבצק ולתת לעלות עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
7
לתוספות: באמצעות מנדולינה, פורסים את תפוחי האדמה ואת הבצל. בערך קוצצים את עלי הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
8
מחממים את התנור ל 475 מעלות F. משמנים את מחבת הפיצה עם שומן העלה.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
תנורתנור
9
עובש את הבצק לצורת המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מברשת עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
11
מניחים את הפיצה על מדף התנור התחתון במשך 5 דקות, כדי לפרוס מראש את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
הוסף שתי שכבות של תפוחי אדמה בסגנון צדפה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
צדפותצדפות
13
מוסיפים את הבצל, מפזרים מלח ופלפל וטפטוף עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
14
מפזרים עם רוזמרין טפטוף עם שמן זית יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
15
מניחים על מתלה התנור האמצעי ומבשלים 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
הסר מהתנור. מיד להסיר את הפיצה מהמחבת לחתוך לתוך מלבנים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.