פיצה תפוחי אדמה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 777 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. אם יש לכם פלפל טרי סדוק, מלח ים, שומן חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פאטה, פיצה תפוחי אדמה, ו פיצה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקבלת הבצק: בקערה בינונית, לערבב את השמרים עם מים חמים ולתת לשבת במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים 2 כפות שמן זית, סוכר ומלח, ומקציפים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
בקערה גדולה, לערבב את כל המטרה ואת קמחי חיטה מלאה. לעשות חור באמצע ויוצקים בתערובת השמרים. לאט לאט לערבב את הקמח עד שכל הנוזל נספג. אם רטוב מדי, להוסיף עוד קמח, 1/4 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חיטה
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מפזרים תחנת עבודה נקייה בקמח ולשים את הבצק עד שהוא חלק וגמיש. מעיל קערה קרמית גדולה עם שמן הזית הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מניחים את הבצק בקערת הקרמיקה, ומתהפכים למעיל בשמן. מכסים את החלק העליון של הבצק בניילון נצמד ומכסים את הקערה במגבת כלים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מגבות מטבח
קערה
6
תן לעלות עד הבצק הוכפל בגודל, 2 שעות. Punch למטה את הבצק ולתת לעלות עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
7
לתוספות: באמצעות מנדולינה, פורסים את תפוחי האדמה ואת הבצל. בערך קוצצים את עלי הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
תפוח אדמה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
8
מחממים את התנור ל 475 מעלות F. משמנים את מחבת הפיצה עם שומן העלה.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצה
תנור
9
עובש את הבצק לצורת המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מברשת עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
11
מניחים את הפיצה על מדף התנור התחתון במשך 5 דקות, כדי לפרוס מראש את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
הוסף שתי שכבות של תפוחי אדמה בסגנון צדפה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
צדפות
13
מוסיפים את הבצל, מפזרים מלח ופלפל וטפטוף עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
בצל
14
מפזרים עם רוזמרין טפטוף עם שמן זית יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
רוזמרין
15
מניחים על מתלה התנור האמצעי ומבשלים 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
16
הסר מהתנור. מיד להסיר את הפיצה מהמחבת לחתוך לתוך מלבנים.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.