פיצה תפוחים דנית דורשת בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 16. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 330 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר, חלב, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו אפל דנית, עוגת תפוחים דנית, ו עוגת גבינה דנית תפוחים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה שלבו קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים בקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
3
שלב חלב וחלמון ביצה; מערבבים היטב. מוסיפים בהדרגה למרכיבים יבשים עד שהבצק יוצר כדור. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
בצק
חלב
4
על משטח מקומח קלות מרדדים חצי מאפה כך שיתאים ל -13 אינץ ' לא משומן. פיצה פאן.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצה
5
מפזרים קורנפלקס. למעלה עם תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקס
תפוח
6
שלב סוכר וקינמון; מפזרים מעל תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
תפוח
סוכר
7
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש הפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
8
מניחים מעל תפוחים; חותכים חריצים למעלה. חותם מאפה וחליל קצוות אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
9
מברישים בחלבון טרוף.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
10
מפזרים סוכר נוסף אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
11
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
לזיגוג, שלבו סוכר של קונדיטורים, וניל ומספיק מים כדי להשיג עקביות רצויה.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ריקאסולי ברוליו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-27 דולר לבקבוק.
ריקאסולי ברוליו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. תווים ברורים של תותים, פטל, תבלינים ווניל בולטים על האף. היין רך ומתקפל על החיך; האיזון הנכון בין חומציות לטאנינים משאיר טעם לוואי נעים ומתמשך בפה.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 15% מרלו, 5% קברנה סוביניון.