פיצות אופות-מן-המקפיא
, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצות מקפיא מוכנות מיני, מיני פיצות מחיטה מלאה-פריזר ידידותי, ו פיצות מיני פירות ללא אפייה.
הוראות
הפוך את בצק הלחם בעקבות הוראות חבילה, ולהעביר לקערה משומנת לעלות במשך כ 1 שעה.
לדפוק בחזרה בקערה על ידי מעיכת כל האוויר מהבצק עם האגרוף שלך. מחלקים את הבצק ל-6 ומגלגלים כל אחד על משטח מקומח קלות למעגל בקוטר של כ-18 ס " מ. שים בצק אתה לא משתמש מתחת מגבת תה לח או סרט נצמד משומן כדי לעצור את זה מתייבש.
שים את בסיסי הפיצה על סדינים אפייה משומנים גדולים ייתכן שיהיה עליך 2 או
מורחים 1 כף רוטב או פסאטה על כל בסיס, ואז לפזר על בזיליקום, עגבניות, מוצרלה ופרמזן (או מה שאתה מפואר). אתה יכול להקפיא את הפיצות עכשיו, אם אתה רוצה, על תבנית האפייה, עטוף בסרט נצמד. או אם אוכלים מיד, מחממים תנור 240c / 220c מאוורר / גז
מבשלים 8-12 דקות, עד פריך וזהב. כדי לבשל מ קפוא, להסיר את הסרט נצמד תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
אופים במשך 10-14 דקות עד פריך וזהב.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז
פיזזן בתפריט? נסה זיווג עם Sangiovese, יין ברברה, ושיראז. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
# 5 צופה יין Top 100 של 2009castello di Brolio מבטא את האלגנטיות המעודנת כי הוא רק ספציפי terroir של Brolio. זהו "יין חלק" שהושג על ידי בחירת הענבים הטובים ביותר של Brolio, התבגר ב barriques, עם קנס ארוך בבקבוק המשפר את האלגנטיות האצילית שלה. סנג ' ובזה עם כמות קטנה של קברנה סוביניון ומרלוטעם הקציר הזה, זה היה סוף סוף אפשרי עבור Sangiovese להביע itsmaximum פוטנציאל. צבע אודם אינטנסיבי עם גדילים נופך, יש לו זר מורכב beautifularomatic. שוקולד / קפה ותבלינים חיך, יש להתוכן טאנין אלגנטי וגימור מתמשך.קיאנטי קלאסיקו מושלמת במיוחד כמחמאה למנה העיקרית המבוססת על בשר, כגון פורצ 'טה אלו ספידו, טריפה, ביסטקה אלה פיורנטינה, קולונטה לארד, נקניקים ופינוצ' ונה די סינטה סנזה. קיאנטי קלאסיקו גם הולך טוב עם גבינת פקורינו טוסקנו בוגרת למחצה, crostini alla toscana ו fagioli al הפיאסקו. היין צריך להיות מוגש בטמפרטורה של 60-65 ° F.