פיצות שעועית עוף-לבן קלוי דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם מוכן לאכול קלוי, קרום פיצה, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית לבנה וסלט עוף צלוי, שעועית לבנה וסלט עוף צלוי, ו פיצות עוף לבנות בודדות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקום הראשון 4 מרכיבים בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד עד חלקה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים עוף ורוזמרין בקערה גדולה, וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מורחים תערובת שעועית 1/3 כוס באופן שווה על כל קרום, משאיר גבול 1/4 אינץ'. למעלה כל קרום עם 1/2 כוס עוף, 1/3 כוס תרד, ו 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
מניחים פיצות ישירות על מתלה התנור, ואופים ב-450 למשך 8 דקות או עד שהקרום יהיה זהוב.