פיצת אגס גורגונזולה
פיצת אגס גורגונזולה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 366 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו את הפיצה האומנותית, גבינת פרובולונה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו אגס מקורמל ופיצה Gorgonzola, פיצת גבינה עם אגס וגורגונזולה, ו פיצה בייקון, אגס וגורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות f למחבת כהה או nonstick (425 מעלות F עבור כל המחבתות האחרות). תרסיס 15x10 אינץ ' מחבת עם צדדים עם ספריי בישול.
מחממים מחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן ובצל; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך ומתחיל להשחים. שמור 1/2 אגס כוס. מערבבים את האגס הנותר לבצל. לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
פרוש בצק במחבת; החל מהמרכז, לחץ על הבצק למלבן בגודל 15x10 אינץ'.
אופים על 8 דקות או עד חום בהיר.
קרום העליון באופן שווה עם גבינת פרובולונה. למעלה עם תערובת אגס וגבינת Gorgonzola.
אופים 8 עד 10 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מותכת. למעלה עם תרד ושמורות 1/2 כוס פרוסות אגס. כדי לשרת, לחתוך 6 שורות על ידי 3 שורות.