פיצת בצל גבינה
בצל גבינה pizzan הוא מנה עיקרית המגישה 2. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך שמן זית, בצל, חומץ בלסמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גביני פונטינה בצל קרמל וצ'וריסו תרד + פיצה ארטישוק, מרק בצל עם חטיפי בצל, ו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
מחממים מחבת ללא מקל על חום בינוני ומוסיפים את השמן. מבשלים את הבצל עם המכסה במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך ומקורמל. מערבבים בחומץ בלסמי. עונה היטב.
שים את בסיס הפיצה על תבנית אפייה. כפית את בצל קרמל מעל הבסיס העליון עם פרוסות של גבינת עיזים.
אופים בתנור במשך 5-8 דקות, עד גבינת העזים נמסה הבסיס הוא פריך.