פיצה בשר עם רוטב אדום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 78 גרם חלבון 98 גרם של שומן, וסך הכל 2170 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שמרים, קמח לחם, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, פיצה אוהבי בשר, ו פיצה של אוהבי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לחום בינוני גבוה וסוגרים את המכסה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
תן לגריל להתחמם במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
מפזרים את משטח העבודה שלך עם קמח. שטחו את הבצק פיצה תוצרת בית עם הידיים והשתמשו בקצות האצבעות סביב הקצוות כדי להגדיר את הקרום. לשטח את המרכז ולמתוח את הפיצה לסיבוב 12 אינץ ' תוך כדי סיבוב. אתה יכול לזרוק אותו לאוויר כדי לקבל מתיחה נחמדה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
5
יש את כל הרטבים שלך, שמן זית, תוספות וכפות להגדיר על מגש הסדינים ליד הגריל שלך. אתה צריך להכין את הכל ומוכן לתזוזה כאשר מכינים פיצות על האש.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
הפעל צד אחד של הגריל שלך עד בינוני ולשמור את הצד השני של הגריל על בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
מניחים את הבצק על הצד הבינוני הגבוה של הגריל במהירות מברשת בכל רחבי עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
תן לבצק לבשל רק עד שהבצק מוצק בתחתית ויש לו כמה סימני חריכה נחמדים, 1 עד 2 דקות. הפוך את הבצק לצד הקריר של הגריל על ידי שימוש במגש סדין הפוך או בקליפות פיצה.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
9
מברשת את הצד השני של הבצק עם שמן זית, ולאחר מכן את הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
מורחים את הרוטב האדום מהמרכז, משאירים קצה לקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
11
מורחים את המוצרלה, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ את פפרוני, סלאמי ו jalapenos. סגור את הגריל ומבשל עד הגבינה נמסה ואת הקרום מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
רוטב חמוציות, להגשה
קייל טרי מגורר
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
12
הסר עם קליפת פיצה או מגש גיליון.
13
מניחים על קרש חיתוך וחותכים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
14
מפזרים קצת פרמזן לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
15
מערבבים את השמרים, מים חמים ודבש יחד בתחתית קערה עומדת מיקסר. מערבבים ב 1/2 כוס קמח כל המטרה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
16
מערבבים עד בשילוב.
17
בואו לשבת עד התערובת נראית תוססת וקצף ואת השמרים מופעל, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
18
מחממים את התנור ל 200 מעלות F. ברגע שהתנור חם, לכבות אותו. תלבושת מיקסר עומד עם וו בצק. שמן קערה גדולה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הנותרים 3/4 כוסות קמח כל המטרה, קמח לחם ומלח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
20
הפעל את המיקסר והוסף את המים הקרים ושמן הזית לתערובת השמרים התוססת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
21
מוסיפים את הקמח על ידי חופנים. ללוש במשך 5 דקות עד הבצק מגיע יחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
22
מפזרים קצת קמח על קרש החיתוך שלך ולשים את הבצק ביד לעוד דקה בערך עד שהוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
23
מניחים את הבצק בקערה והופכים למעייל את כל הצדדים בשמן. לכסות עם מגבת מטבח ולחכות עד הוכפל בגודל, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
24
אגרוף למטה ולתת לעלות שוב במשך 1 1/2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אגרוף
25
לפצל את הבצק לתוך 2 כדורים בגודל שווה, לכסות עם מגבת תה לח מעט ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני מתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
26
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. ברגע חם, להוסיף את השום ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה. במהירות להכות עם אבקת צ ' ילי אדום. מערבבים את העגבניות הכתושות וכמה מלח ופלפל ומבשלים על בינוני נמוך במשך 5 דקות. מתבלים שוב במלח ופלפל, מכבים את החום ומערבבים בבזיליקום.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 48 דולר.