פיצת עוף ים תיכונית בגריל
פיצה עוף ים תיכוני בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2182 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך צלפים, פלפל, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו עוף בגריל ים תיכוני, עוף בגריל ים תיכוני, ו כריך עוף ים תיכוני בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 1/2 כפיות שמן זית ופלפל בקערה קטנה, ומניחים את תערובת השמן בצד.
מחממים 1/2 כפית שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים עגבניות מיובשות שמש, זיתים, טרגון, צלפים, ו לטגן 2 דקות או עד מחומם היטב.
מוסיפים יין, ומבשלים 1 דקה או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
הסר מהחום, ומערבבים עוף. הניחו בצד את תערובת העוף.
מניחים 1 קרום על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 3 דקות או עד נפוח וזהוב. הפוך את הקרום, צד סימן גריל למעלה; מברשת עם חצי תערובת שמן. למעלה עם חצי תערובת עוף. מבשלים 4 עד 5 דקות או עד הקרום נעשה. חזור עם שאריות הקרום והתוספות.