זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מלח, רוטב פיצה ברביקיו, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 72 שעות מתכונים דומים: פיצת עוף על האש בגריל, פיצת עוף על האש בגריל עם בצל קרמל ובייקון, ו פלחי פיצה בגריל מיני ברביקיו.
הוראות
1
כדי להפוך את הבצק: בקערה של מיקסר חשמלי, לטאטא יחד קמח, מלח ושמרים.
מוסיפים שמן ומים ומערבבים במהירות נמוכה עם מצורף ההנעה עד בשילוב. לעבור לקרס בצק ללוש על מהירות בינונית עד הבצק מנקה צדדים, אבל מקלות לתחתית הקערה, 5 עד 7 דקות. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 חתיכות שוות.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים בצל ומבשלים עד מרכך לחלוטין משחימים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהחום והנח בצד.
6
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. לשפשף ירכיים עוף בכל רחבי עם לשפשף ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
7
מניחים בצד מגניב של גריל, כיסוי, ומבשלים עד רושמי בשר 165 ° F על מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, 15 עד 25 דקות.
לחדש גריל עם ארובה אחת של גחלים מוארים, מסודרים בצד אחד של באח פחם. למתוח את הבצק עד סגלגל ארוך או מלבן על משטח מאובק בקמח. מברשת קלה בצק עם שמן זית כתית מעולה ומניחים בצד חם של הגריל, בצד משומן למטה. מבשלים עד התחתון הוא השחמה פריך בצד העליון מתחיל בועה, 1-2 דקות.
מורחים בצק עם 1/4 של רוטב פיצה ברביקיו. למעלה עם 1/4 כל מוצרלה טרייה, מוצרלה מעושנת, בצל, ומשוך עוף.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
משך עוף
רוטב פיצה
טורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מניחים פיצה בצד מגניב של גריל וכיסוי. מבשלים עד גבינה מותכת בצק מבושל דרך, 4 עד 7 דקות. אם הקרום התחתון צריך בראונינג טוב יותר, לסיים בישול על הצד חם יותר של הגריל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
13
הסר מן הגריל ומפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
14
מגישים באופן מיידי. חזור עם בצק ותוספות שנותרו, צריך להיות מספיק עד ארבע פשטידות 12 אינץ'.