קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

פיקניק נקניק

פיקניק נקניק
זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מכלמתכונים דורש נקניקיית חזיר חריפה טחונה, פפריקה, מרווה וגרגירי פלפל. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 37%, וזה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כיכר פיקניק נקניקיות מלוחה, סלט פיקניק פסטאן ונקניק מעושן, ו פיקניק תפוחי אדמה.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים יחד את הבקר הטחון, נקניקיית החזיר, מלח הריפוי, העשן הנוזלי, אבקת השום, גרגירי הפלפל, הפפריקה, המרווה ופתיתי הבצל עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
עשן נוזליעשן נוזלי
פתיתי בצל יבשיםפתיתי בצל יבשים
נקניק חזירנקניק חזיר
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים את התנור ל 225 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מחלקים את תערובת הבשר ל -4 חלקים שווים, ויוצרים כל נתח לבול עץ באורך 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מניחים כל בול עץ על פיסת רשת ומגלגלים היטב. סובב את הקצוות וקשור בחוט, או קפל מתחת.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מניחים לחמניות נקניקיות על מחבת צלייה עם מתלה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים במשך 5 1/2 עד 6 שעות בתנור שחומם מראש. הטמפרטורה הפנימית של הנקניק צריכה להיות 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוציאים ומצננים.
8
הסר רשת ניילון, ועטוף נקניק בנייר כסף. מכניסים למקרר למשך הלילה לפני החיתוך. לאחסן במקרר עד 2 שבועות, או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות