פיקניק נקניק
זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מכלמתכונים דורש נקניקיית חזיר חריפה טחונה, פפריקה, מרווה וגרגירי פלפל. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 37%, וזה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כיכר פיקניק נקניקיות מלוחה, סלט פיקניק פסטאן ונקניק מעושן, ו פיקניק תפוחי אדמה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד את הבקר הטחון, נקניקיית החזיר, מלח הריפוי, העשן הנוזלי, אבקת השום, גרגירי הפלפל, הפפריקה, המרווה ופתיתי הבצל עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות.
מחממים את התנור ל 225 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס).
מחלקים את תערובת הבשר ל -4 חלקים שווים, ויוצרים כל נתח לבול עץ באורך 8 אינץ'.
מניחים כל בול עץ על פיסת רשת ומגלגלים היטב. סובב את הקצוות וקשור בחוט, או קפל מתחת.
מניחים לחמניות נקניקיות על מחבת צלייה עם מתלה.
אופים במשך 5 1/2 עד 6 שעות בתנור שחומם מראש. הטמפרטורה הפנימית של הנקניק צריכה להיות 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).
הסר רשת ניילון, ועטוף נקניק בנייר כסף. מכניסים למקרר למשך הלילה לפני החיתוך. לאחסן במקרר עד 2 שבועות, או להקפיא עד 2 חודשים.