פירה מקפיא
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פירה במקפיא. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 181 קלוריות. מתכון זה משמש 14. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פירה מיושן-הכינו פירה ביתי בבית, קל לעשות זאת עם זה, פירה שום של בניגן - קל להכין פירה שום, ו עוד פירה מדומה (כרובית מחית) - דל פחמימות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם רכים.
בקערה גדולה, מחית תפוחי אדמה עם חמאה. מקציפים פנימה את השמנת החמוצה, גבינת השמנת, אבקת הבצל, המלח והפלפל.
מעבירים 1-1 / 2 כוסות לתבנית אפייה של 2 כוסות מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 30-35 דקות או עד לחימום.
מצננים את הפירה שנותר. מקפיאים במנות של 1-1 / 2 כוסות עד 6 חודשים.
כדי להשתמש תפוחי אדמה קפואים: להפשיר במקרר.