פירה קבוצ'ה עם ג'ינג'ר
Kabocha Purée עם ג'ינג'ר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 159 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שמנת כבדה, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 28%. מתכונים דומים: סקווש קבוצ'ה עם זיגוג ג' ינג'ר דבש {Gf & שומן נמוך}, קינמון ג'ינג'ר Kabocha סקווש מרק עם טארט שרי טפטוף, ו מחית ג'ינג'ר-גזר.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו אפיית מסגרת עם קלף או לסכל. מתבלים בתוך הדלעת במלח ופלפל.
מקום סקווש, בצד לחתוך למטה, על גיליון מוכן. מכרז Roastuntil, 1-1 1/4 שעות.
קו מסננת עם שכבה כפולה של מטלית; להגדיר מעל קערה קטנה. Pulseginger במעבד מזון עד finelychopped.
העבר למסננת מוכנה.לאסוף קצוות של בד יחד; לסחוט במאור לשחרר מיץ ג ' ינג ' ר לקערה.
סקופ סקווש בשר למעבד מזון.
מוסיפים סוכר ומיץ ג ' ינג ' ר כף 1. Withmachine פועל, בהדרגה להוסיף 1 1/2 cupscream ו purée עד חלקה, הוספת morecream על ידי כפות אם עבה מדי. Seasonwith מלח, פלפל, ועוד מיץ ג ' ינג ' ר, ifdesired. בעדינות חם בסיר, מערבבמהירות, עד מחומם דרך. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. Rewarmpurée בעדינות בסיר, הוספת קצת יותר גלידה במידת הצורך.