פירה קלוי-שום
פירה קלוי-שום נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם ראש שום, חלב, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פירה שום צלוי, פירה שום צלוי, ו פירה קלוי-שום (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד שיני). לשפשף שמן על ראש שום; לעטוף בנייר כסף.
אופים ב 375 במשך 1 שעה; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. תניח בצד. השליכו עורות.
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 15 דקות או עד רך מאוד.
מחממים חלב במחבת על חום בינוני עד חם (לא להרתיח).
מוסיפים תפוחי אדמה, מלח ופלפל, ומכים במהירות בינונית של מערבל עד תערובת תפוחי אדמה חלקה.
מוסיפים עיסת שום ומערבבים היטב.
פירה עם מרווה: להשמיט שום; להוסיף 2 כפות מרווה טריה טחון לחלב, מלח ופלפל.
תפוחי אדמה גבינת צ ' ייב ועז: להשמיט שום; להוסיף 3 כפות עירית טחון ו 1/2 כוס (2 אונקיות) גבינת עיזים מתפוררת לחלב, מלח ופלפל.