פירה שום צלוי
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה רגילה, קרם כבד, אז חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: פירה שום צלוי, פירה שום צלוי, ו פירה קלוי-שום.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
קוביות תפוחי אדמה ומרתיחים בסיר של מים עד מזלג מכרז, 25 עד 30 דקות.
מסננים וחוזרים למחבת על אש נמוכה. מועך את תפוחי האדמה במשך 5 דקות כדי לאפשר הרבה אדים לברוח.
מוסיפים את החמאה, גבינת שמנת, חצי חצי, שמנת, קצת מלח, פלפל ושום קלוי. מערבבים / מחית לשלב. לבדוק ולהתאים את התבלינים.
מורחים את תפוחי האדמה לתוך צלחת אפייה חמאה גדולה. נקד את החלק העליון עם חמאה.
אופים עד מחומם דרך, כ -30 דקות.