פירורי לחם
פירורי לחם עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 98 קלוריות. אם יש לכם שום, רוזמרין, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. נסו פירורי לחם, סקרוד עם פירורי לחם, ו כרובית צלויה עם פירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מעבדים לחם במעבד מזון 20 שניות או עד שהוא טחון גס.
מבשלים פירורי לחם ושום בשמן חם במחבת טפלון גדולה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, 5 עד 7 דקות או עד להשחמה קלה. מערבבים פטרוזיליה, טימין ורוזמרין ומבשלים 30 שניות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה גבינת פרמזן. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הערה: פירורי לחם ניתן להקפיא עד 1 חודש. מטגנים פירורי לחם קפואים במחבת משומנת קלות 3 עד 4 דקות או עד שהם פריכים.