פירות ים Cioppino
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו פירות ים Cioppino, פירות ים Cioppino, ו Cioppino פירות ים מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה; מערבולת למעיל.
להוסיף שום; להפחית את החום בינוני. מכסים ומבשלים 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים יין ו-5 המרכיבים הבאים (דרך עגבניות); מכסים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 15 דקות.
מפזרים סנאפר וצדפות עם פלפל שחור.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
להוסיף הנותרים 1 כף שמן; מערבולת מעיל.
מוסיפים סנאפר וצדפות; מבשלים 90 שניות בכל צד או עד חום זהוב.
מוסיפים סנאפר,צדפות, שרימפס, וצדפות לתערובת מרק. מכסים ומבשלים 4 דקות או עד צדפות פתוחות; להשליך כל פגזים שלא נפתחו. מערבבים פטרוזיליה ומיץ לימון.
מרכיבים
1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
נקניקיית חזיר לא מכוסה992פלפל האבנרו
עגבניות שלמות עם בזיליקום, שטוף, סחוט, וקצוץ גס1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
פלפל אדום מרוסק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
יין לבן יבש2קרום: פירורי קרקר גרהם
פטרוזיליה קצוצה שטוחה2קרום: פירורי קרקר גרהם
בזיליקום טרי קצוץ4
שיני שום, פרוסות1גבינת פרמזן מגוררת
מיץ לימון טרי12
צדפות littleneck, שפשף2קרום: פירורי קרקר גרהם
שמן זית כתית מעולה, מחולק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל חתוך אנכית2קרום: פירורי קרקר גרהם
אורגנו טרי קצוץ170פלפל האבנרו
צדפות ים (אודות142פלפל האבנרו
שרימפס קלופים בינוניים (אודות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מרק ירקות אורגני283פלפל האבנרו
פילה snapper yellowtail, לחתוך לקוביות 8 (1 אינץ')