פירות ים Cioppino
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו פירות ים Cioppino, פירות ים Cioppino, ו Cioppino פירות ים מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה; מערבולת למעיל.
להוסיף שום; להפחית את החום בינוני. מכסים ומבשלים 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים יין ו-5 המרכיבים הבאים (דרך עגבניות); מכסים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 15 דקות.
מפזרים סנאפר וצדפות עם פלפל שחור.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
להוסיף הנותרים 1 כף שמן; מערבולת מעיל.
מוסיפים סנאפר וצדפות; מבשלים 90 שניות בכל צד או עד חום זהוב.
מוסיפים סנאפר,צדפות, שרימפס, וצדפות לתערובת מרק. מכסים ומבשלים 4 דקות או עד צדפות פתוחות; להשליך כל פגזים שלא נפתחו. מערבבים פטרוזיליה ומיץ לימון.