קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

פירות ים פיקטה

פירות ים פיקטה
פירות ים פיקטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 609 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו פסטה קונכיות, שמן זית, בשר סרטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), בקלה פיקטה, ו תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים*.

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים מומלחים קל לרתיחה, להוסיף פגזי פסטה, ומבשלים 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
פטריות מטוגנות, בצל ירוק ושום עד רך. מערבבים שרימפס, צדפות, ו בשר סרטנים. לבשל במשך 5 דקות, או עד שרימפס הוא ורוד. מערבבים ביין, מיץ לימון וחמאה; מבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
מיץ לימוןמיץ לימון
פטריותפטריות
בשר סרטניםבשר סרטנים
צדפותצדפות
חמאהחמאה
שוםשום
שרימפסשרימפס
ייןיין
4
לזרוק פסטה עם רוטב פירות ים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
מאכלי יםמאכלי ים
פסטהפסטה
רוטברוטב

ציוד