פירות ים פיקטה
פירות ים פיקטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 609 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו פסטה קונכיות, שמן זית, בשר סרטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), בקלה פיקטה, ו תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים*.
הוראות
להביא סיר גדול של מים מומלחים קל לרתיחה, להוסיף פגזי פסטה, ומבשלים 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני.
פטריות מטוגנות, בצל ירוק ושום עד רך. מערבבים שרימפס, צדפות, ו בשר סרטנים. לבשל במשך 5 דקות, או עד שרימפס הוא ורוד. מערבבים ביין, מיץ לימון וחמאה; מבשלים עד מחומם דרך.
לזרוק פסטה עם רוטב פירות ים ופטרוזיליה.