קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פירות מוקרמים עם קלבדוס וסקרפונה

פירות מוקרמים עם קלבדוס וסקרפונה
פירות מוקרמים עם קלבדוס ומסקרפונה עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 578 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שזיפים מיובשים, סוכר חום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: אספרגוס Mascarpone Gratin, תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה, ו תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
תפוחים חצי אורך (רבע אם גדול), משאיר גזע שלם, חצאים הליבה עם קאטר מלון-כדור. חצי סקל ו forelle אגסים או ברבע bartletts לאורכו, ואז הליבה עם מלונים-כדור חותך ואת הקצוות שורש לקצץ.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
מלוןמלון
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
3
ממיסים חמאה בצלחת גראטן סגלגלה סגלגלה של 14 על 9 אינץ ' או בתבנית אפייה רדודה של 2 1/2 עד 3 ליטר באמצע התנור, כ-2 דקות. מערבבים ב קלבדוס ו 3 כפות סוכר חום, ולאחר מכן להוסיף פירות יבשים טריים גרידה ולהפוך בעדינות מעיל. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף ואופים באמצע התנור, הופכים בעדינות פירות ושופכים מדי פעם עם מיצים, עד שתפוחים ואגסים רכים אבל לא מתפרקים, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
פירות יבשיםפירות יבשים
CalvadosCalvados
לשימור,לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
הסר צלחת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6
כפית 1/3 כוס אפיית מיצים מאפייה לקערה ומערבבים מסקרפונה ונשארו 2 כפות סוכר חום. לסדר מחדש את הפירות, לחתוך את הצדדים, בתבנית אפייה כדי ליצור שכבה אפילו, במידת הצורך, ואת תערובת מסקרפונה כפית על פירות. שים סוכר ממתקים במסננת בסדר רשת לנפות על פירות. מטאטאים 3 סנטימטרים מחום עד ממתקים סוכר הוא caramelized, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
* זמין בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.
1
* פירות ניתן אפוי 2 שעות קדימה מקורר, חשף, אז שמר, מכוסה בנייר כסף, בטמפרטורת החדר. לחמם בתנור לפני הוספת מסקרפונה ו צליה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן