פיתה יוונית בשרנית מתקפלת
המתכון קפלי פיתות יווניות בשרניות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלפפון, הכל יוגורט טבעי, בשר טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פיתת עוף יוונית מבשלת לאט מתקפלת, פיתה יוונית, ו פיצות פיתות יווניות.
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר טחון, בצל, שום, אורגנו ו 1/4 כפית מלח על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים יחד מלפפון, עגבניות, יוגורט, שמיר ונותר 1/4 מלח כפית.
על כל אחת מ 4 צלחות בודדות, כפית 1/4 של תערובת בשר על מחצית כל פיתה. למעלה כל אחד עם תערובת יוגורט; לקפל את החצי השני של פיתה מעל מילוי.
מגישים עם תערובת יוגורט שנותר.