ג'יירו בסגנון טורקיה פיתות דורש סביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 360 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמנת, בצל, הודו טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 52%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כבש בסגנון ג'יירו, כבש בסגנון ג'יירו, ו עוף סובלאקי ג'יירו סגנון.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את ההודו, הבצל, הכרוב הכרוב, הסוכר החום והמלח על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
בקערה קטנה שלבו את השמנת החמוצה, המיונז ורוטב הסלט. מערבבים עגבניות ומלפפון. ממלאים חצאי פיתה בתערובת הודו, חסה ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
פריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גס
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1-1/2 אונקיות. ג'ין
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שילוב של ה-2
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)