פיתות טריות מחיטה מלאה
פיטאס מחיטה מלאה טרי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, מים חמים, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פיתות טריות מחיטה מלאה, סלט עוף בקארי על פיתות מחיטה מלאה, ו פיתות אבוקדו, חסה ועגבניה עם בזיליקום טרי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים סוכר ושמרים ב 1 כוס בתוספת 2 כפות מים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח לחם, 3 אונקיות (כ 3/4 כוס) קמח מחיטה מלאה, יוגורט, שמן ומלח לתערובת השמרים; מכים עם מערבל במהירות בינונית עד חלקה. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח. ללוש את הבצק עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); מוסיפים מספיק קמח מחיטה מלאה שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
מקם את מתלה התנור על המדף הנמוך ביותר.
מחלקים בצק ל 8 מנות. עבודה עם חלק אחד בכל פעם, בעדינות לגלגל כל חלק למעגל 5 1/2 אינץ'.
מניחים 4 עיגולים בצק על כל אחד 2 גיליונות אפייה מצופה בכבדות עם ספריי בישול.
אופים, גיליון 1 בכל פעם, ב 500 במשך 8 דקות או עד נפוח השחמה. מגניב על מתלה תיל.