פיתות לחם וסלט אפונה הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מנטה, מלפפון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט פיתות, סלט פיתות, ו אנשובי לבן וסלט פיתה פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מברשת שני הצדדים של כל פיתה עם 1 כף. שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
3
חותכים פיתות לרצועות על 1 אינץ 'רחב ו 3 אינץ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
4
מניחים רצועות פיתה על תבנית אפייה ואופים עד חום זהוב, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman