פיתות סלט הודו חם
את המתכון ניתן להכין פיתות סלט הודו חם בערך 25 דקות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש סלרי, תפוז טבור, ג'ינג'ר שורש וענבים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 32%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פיתות סלט הודו פירות, פיתות סלט הודו תאילנדי, ו פיתות סלט הודו תאילנדי.
הוראות
להתענג, הניחו את התפוז, החמוציות, הענבים, הסוכר והג ' ינג ' ר בבלנדר או במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק. מניחים בצד 1/2 כוס. מכסים ומקררים הנותרים להתענג.
בקערה שלבו את ההודו, הסלרי, המיונז, המלח, הפלפל והתענוג השמור. כף לחצאי פיתה.
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 כוס למשך 8-10 דקות או עד לחימום.