את המתכון ניתן להכין פיתות סלט הודו חם בערך 25 דקות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש סלרי, תפוז טבור, ג'ינג'ר שורש וענבים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 32%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פיתות סלט הודו פירות, פיתות סלט הודו תאילנדי, ו פיתות סלט הודו תאילנדי.
הוראות
1
להתענג, הניחו את התפוז, החמוציות, הענבים, הסוכר והג ' ינג ' ר בבלנדר או במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק. מניחים בצד 1/2 כוס. מכסים ומקררים הנותרים להתענג.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
ג ' ינג ' ר
ענבים
כתום
להתענג
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
2
בקערה שלבו את ההודו, הסלרי, המיונז, המלח, הפלפל והתענוג השמור. כף לחצאי פיתה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
סלרי
פלפל
להתענג
טורקיה כולה
פיתה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 כוס למשך 8-10 דקות או עד לחימום.