פיתות עוף יווניות מבשלות לאט יכולות להיות רק קפלי פיתות הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 326 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם 2 מלפפון, פיתות לחם קפלים, עגבניות שזיףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיתה יוונית בשרנית מתקפלת, כיסי פיתה עוף יווניים {סיר איטי}, ו עוף יווני מבשל איטי (מתכונים דומים).
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
הוסף עוף; מעיל עם תערובת תיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 8 שעות.
4
כ -10 דקות לפני ההגשה, חום פיתה מתקפל לפי הוראות החבילה. בינתיים, להסיר עוף מ cooker; מקום על צלחת. מערבבים יוגורט לתערובת בצל. עוף בגרוס על ידי פירוק עם 2 מזלגות. עוף בכפית על פיתות חמות. תערובת בצל כפית, באמצעות כפית מחוררת, על עוף. למעלה עם עגבניות ומלפפון. מקפלים פיתות לחמים לשניים כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
ענפי שמיר שנקטפו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס יוגורט תות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק