פלאן לימון עם קומפוט פירות סתיו עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוח טעים זהוב, יין, משמשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו סקווש אצטרובל ממולא בדשן פירות סתיו, חזיר צלוי ברוזמרין-דיז'ון עם קומפוט פירות סתיו, ו קומפוט פירות יבשים עם תה ירוק ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא מיץ ענבים לרתיחה בסיר גדול כבד. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל 1 שעה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ענבים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את כל המרכיבים הנותרים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד פרי הוא רך ונוזל מצטמצם מעט syrupy, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
3
העברת קומפוט לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
Compote
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מגניב, על 2 שעות.
1
כפית 2 כפיות נוזלי של קומפוט פירות לתוך כל שש 3/4-כוס ראמקינס או כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
Compote
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מניחים ramekins ב 13x9x2 אינץ מתכת תבנית אפייה. מכסים ומקררים בין לילה קומפוט פירות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
Compote
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא וינה Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.