פלאקי הונגרי (פנקייק תפוחי אדמה עם רוטב עגבניות-בקר חריף)
המתכון ההונגרי פלאקי (פנקייק תפוחי אדמה עם רוטב עגבניות-בקר חריף) יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 188 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מחית עגבניות, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. נסו רוסטביף ברוטב פטרוזיליה חריף, נפוליאון עוף ותפוח אדמה עם רוטב עגבניות מתובל, ו פנקייק כרוב עם רוטב טבילה חריף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מקם את בשר העפר במחבת אלארג'. בשר חום theground ולשים בצד. במחבת סאוט שונה, להוסיף את שמן צמחי וחום.
מוסיפים את הבצלים ואת הטחון במשך 2 דקות.
הוסף את bellpeppers ירוק ואדום ולטגן עוד 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות המשומרות, פפריקה, פלפל אדום כתוש, שום, קאיין ואת בשר טחון משחי.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד 1 שעה, stirringoccasionally. שים לב כי הרוטב יכול להתבצע מראש.
מערבבים את תפוחי האדמה, בצל, ביצים וקמח בקערה גדולה ומערבבים היטב.
מוסיפים מלח ופלפל. התערובת תהיה בצד העבה יותר.
מחממים את השמן במחבת כבדה.
מניחים 2 כפות של התערובת לתוך השמן החם, ולשטח בעדינות עם כף. להפוך את הבשר למדיום. מבשלים עד שהתמונות הן בצבע חום זהוב בכל צד.
כדי לשרת, במקום 2to 4tablespoons של רוטב על גבי פנקייק 2to4 ומקשטים עם כף שמנת חמוצה ופטרוזיליה.