קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות20
ציון בריאות15
מגזין

פלאקי הונגרי (פנקייק תפוחי אדמה עם רוטב עגבניות-בקר חריף)

פלאקי הונגרי (פנקייק תפוחי אדמה עם רוטב עגבניות-בקר חריף)
המתכון ההונגרי פלאקי (פנקייק תפוחי אדמה עם רוטב עגבניות-בקר חריף) יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 188 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מחית עגבניות, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. נסו רוסטביף ברוטב פטרוזיליה חריף, נפוליאון עוף ותפוח אדמה עם רוטב עגבניות מתובל, ו פנקייק כרוב עם רוטב טבילה חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מקם את בשר העפר במחבת אלארג'. בשר חום theground ולשים בצד. במחבת סאוט שונה, להוסיף את שמן צמחי וחום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצלים ואת הטחון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
הוסף את bellpeppers ירוק ואדום ולטגן עוד 2 דקות.
4
מוסיפים את העגבניות המשומרות, פפריקה, פלפל אדום כתוש, שום, קאיין ואת בשר טחון משחי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
5
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד 1 שעה, stirringoccasionally. שים לב כי הרוטב יכול להתבצע מראש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מערבבים את תפוחי האדמה, בצל, ביצים וקמח בקערה גדולה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים מלח ופלפל. התערובת תהיה בצד העבה יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
מחממים את השמן במחבת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים 2 כפות של התערובת לתוך השמן החם, ולשטח בעדינות עם כף. להפוך את הבשר למדיום. מבשלים עד שהתמונות הן בצבע חום זהוב בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
5
כדי לשרת, במקום 2to 4tablespoons של רוטב על גבי פנקייק 2to4 ומקשטים עם כף שמנת חמוצה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק