קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות20
ציון בריאות15
מגזין

פלאקי הונגרי (פנקייק תפוחי אדמה עם רוטב עגבניות-בקר חריף)

פלאקי הונגרי (פנקייק תפוחי אדמה עם רוטב עגבניות-בקר חריף)
המתכון ההונגרי פלאקי (פנקייק תפוחי אדמה עם רוטב עגבניות-בקר חריף) יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 188 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מחית עגבניות, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. נסו רוסטביף ברוטב פטרוזיליה חריף, נפוליאון עוף ותפוח אדמה עם רוטב עגבניות מתובל, ו פנקייק כרוב עם רוטב טבילה חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מקם את בשר העפר במחבת אלארג'. בשר חום theground ולשים בצד. במחבת סאוט שונה, להוסיף את שמן צמחי וחום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצלים ואת הטחון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
הוסף את bellpeppers ירוק ואדום ולטגן עוד 2 דקות.
4
מוסיפים את העגבניות המשומרות, פפריקה, פלפל אדום כתוש, שום, קאיין ואת בשר טחון משחי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד 1 שעה, stirringoccasionally. שים לב כי הרוטב יכול להתבצע מראש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מערבבים את תפוחי האדמה, בצל, ביצים וקמח בקערה גדולה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים מלח ופלפל. התערובת תהיה בצד העבה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3
מחממים את השמן במחבת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים 2 כפות של התערובת לתוך השמן החם, ולשטח בעדינות עם כף. להפוך את הבשר למדיום. מבשלים עד שהתמונות הן בצבע חום זהוב בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
כדי לשרת, במקום 2to 4tablespoons של רוטב על גבי פנקייק 2to4 ומקשטים עם כף שמנת חמוצה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה