פלאקי הונגרי (פנקייק תפוחי אדמה עם רוטב עגבניות-בקר חריף)
המתכון ההונגרי פלאקי (פנקייק תפוחי אדמה עם רוטב עגבניות-בקר חריף) יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 188 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מחית עגבניות, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. נסו רוסטביף ברוטב פטרוזיליה חריף, נפוליאון עוף ותפוח אדמה עם רוטב עגבניות מתובל, ו פנקייק כרוב עם רוטב טבילה חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מקם את בשר העפר במחבת אלארג'. בשר חום theground ולשים בצד. במחבת סאוט שונה, להוסיף את שמן צמחי וחום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצלים ואת הטחון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
הוסף את bellpeppers ירוק ואדום ולטגן עוד 2 דקות.
4
מוסיפים את העגבניות המשומרות, פפריקה, פלפל אדום כתוש, שום, קאיין ואת בשר טחון משחי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
14 כוס גבינת רומנו מגוררת
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד 1 שעה, stirringoccasionally. שים לב כי הרוטב יכול להתבצע מראש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים את תפוחי האדמה, בצל, ביצים וקמח בקערה גדולה ומערבבים היטב.